Имаш нужда от помощ? На линия сме!

0877 88 99 94Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Издателство Екрие

Издателство Екрие

Издателство Екрие – какви книги ще намерите? Издателство Екрие е сред младите български издателства, които тепърва се развиват на книжния пазар у нас. В каталога си има вече над 50 красиви печатни издания с поезия и с проза. Сред разделите в каталога му ще откриете детска литература, психология, здраве, история, езикови помагала, разкази и романи на световно ниво. Голяма част от заглавията са дебюти за български автори и творци, които участват в редица популярни литературни събития и конкурси и вече могат да се похвалят с номинации и награди на национално и международно ниво. Малко история за създаването на издателство Ecrier Собствениците на издателството Галина и Йордан Попови решават да облекат в действия своята голяма мечта – да станат издатели и книгоразпространители. Те дават шанс на българските автори да издадат и предлагат своите книги. Всеки незнаем писател е добре дошъл при тях.През 2019 г. Създават и фирмената си книжарница, където може да намерите издадените заглавия от издателство Екрие. Разбира се, ако търсите книги и на други издателства, в книжарницата ще ги намерите. Откъде идва името „Екрие”? В основата на  думата Ecrier, стоят две френски думички écrire (пиша) + créer (творя) = Ecrier/Екриe, което в буквален превод означава творческо писане. Топ книги на издателство Екрие. Книжното семейство на издателство Екрие става все по-голямо. Всеки месец към него се присъединяват нови български автори, които издават нови заглавия – книги с отлично съдържание, както и страхотно художествено оформление и печат.   Както казахме издателство Ecrier  предлага книги от различни жанрове. В книжарница Загадката най-търсени са:   Паник атаките – начало и край ,  Паяжината на психическия тормоз,  Изграждане на имунитет при бебета и малки деца,   Национално съкровище – Парче от демона ,  ГЕМОТЕРАПИЯ ЗА ВСИЧКИ: Изграждане на имунитет при бебета и малки деца. Издателство Екрие – книжарница и покупка на книги Освен в тяхната книжарница, техни книги ще намерите и при нас. При това с 5% намаление. Можете да поръчате онлайн или да се обадите на телефон 0877 88 99 94. Книгите си ще получите до 3 работни дни, след като направите поръчката.
Издателство Екрие Изображение

Издателство Екрие – какви книги ще намерите?

Издателство Екрие е сред младите български издателства, които тепърва се развиват на книжния пазар у нас. В каталога си има вече над 50 красиви печатни издания с поезия и с проза. Сред разделите в каталога му ще откриете детска литература, психология, здраве, история, езикови помагала, разкази и романи на световно ниво. Голяма част от заглавията са дебюти за български автори и творци, които участват в редица популярни литературни събития и конкурси и вече могат да се похвалят с номинации и награди на национално и международно ниво.

Малко история за създаването на издателство Ecrier

Собствениците на издателството Галина и Йордан Попови решават да облекат в действия своята голяма мечта – да станат издатели и книгоразпространители. Те дават шанс на българските автори да издадат и предлагат своите книги. Всеки незнаем писател е добре дошъл при тях.През 2019 г. Създават и фирмената си книжарница, където може да намерите издадените заглавия от издателство Екрие. Разбира се, ако търсите книги и на други издателства, в книжарницата ще ги намерите.

Откъде идва името „Екрие”?

В основата на  думата Ecrier, стоят две френски думички écrire (пиша) + créer (творя) = Ecrier/Екриe, което в буквален превод означава творческо писане.

Топ книги на издателство Екрие.

Книжното семейство на издателство Екрие става все по-голямо. Всеки месец към него се присъединяват нови български автори, които издават нови заглавия – книги с отлично съдържание, както и страхотно художествено оформление и печат.

 Както казахме издателство Ecrier  предлага книги от различни жанрове. В книжарница Загадката най-търсени са:

 Паник атаките – начало и край,

 Паяжината на психическия тормоз,

 Изграждане на имунитет при бебета и малки деца,

 Национално съкровище – Парче от демона,

 ГЕМОТЕРАПИЯ ЗА ВСИЧКИ: Изграждане на имунитет при бебета и малки деца.

Издателство Екрие – книжарница и покупка на книги

Освен в тяхната книжарница, техни книги ще намерите и при нас. При това с 5% намаление. Можете да поръчате онлайн или да се обадите на телефон 0877 88 99 94. Книгите си ще получите до 3 работни дни, след като направите поръчката.

Сравнение на продукти