0
Вход и Регистрация

Книги за тинейджъри

 • Верига от желязо (Последните часове 2)

  Верига от желязо (Последните часове 2)

  22.90 лв.
  Купи
 • Изгубената бяла книга (Най-древните проклятия 2)

  Изгубената бяла книга (Най-древните проклятия 2)

  17.90 лв.
  Купи

Видове книги за тийнейджъри

Тийнеджърите харесват предимно два жанра – любовни романи и фентъзи книги. Разбира се, четат се и други книги като фантастика, трилъри, книги – игри и комикси. Доста от любимите книги за тийнеджъри са предпочитани и от по-голямата публика. Статистиката показва, че момичетата обичат романтичните книги, а момчетата си пададт по фентъзито. Но, разбира се не може да се каже, че момичетата не четат фентъзи и фантастика  - напротив.

Кои са любимите книги на тийнеджърите?

От фентъзи поредиците класика са Властелинът на пръстените, Хари Потър, Академия за вампири, Здрач, Игрите на глада, книгите на Касандра Клеър. От любовните романи, най-голям интерес има към поредицата След, книгите на обичаната Холи Блек, Без Хоуп и още много заглавия.

Ако говорим за жанр фаворит на тийновете,  то фентъзи книгите са първенец, водени от романтичната литература за колежани. В последно време навлизат и нови автори, които също заслужават да бъдат прочетени.

Специални намаления за младите читатели

В книжарница Zagadkata.eu предлагаме промо код за нови клиенти. Намалението може да се ползва за всички книги в количката, дори и да има други продукти на промоция. Освен това имаме и различни игри с награди и конкурси.

Разгледайте нашата колекция книги за тийнеджъри и изберете най-добрите заглавия за вашата домашна библиотека.

magnifier