Имаш нужда от помощ? На линия сме!

0877 88 99 94Промоции и намаления на книги

На тази страница ще намерите всички постоянни и периодични намаления на книги, които предлагаме в zagadkata.eu. Очакват ви страхотни регулярни промоции, игри с награди, томболи, подаръци и разбира се - безплатна доставка над 100 лв.  Купете онлайн или на ☎ 0877 88 99 94.

30% НАМАЛЕНИЕ НА ИЗБРАНИ ЗАГЛАВИЯ, ЕДИНИЧНИ БРОЙКИ

ФАНТАСТИКА, ФЕНТЪЗИ И ХОРЪРИ

ЛЮБОВНИ И ЕРОТИЧНИ РОМАНИ

ТРИЛЪРИ И КРИМИНАЛНИ

БИЗНЕС И ПСИХОЛОГИЯ

ЗДРАВЕ

КАКВИ НАМАЛЕНИЯ НА КНИГИ ИМА В КНИЖАРНИЦА ЗАГАДКАТА?

Всички топ заглавия и бестселъри в Zagadkata, можете да намерите на промо цени между 5% и 10%. Това е постоянно намаление. Освен това периодично правим и други изненади с подаръци за вас. Не пропускайте страхотните промоции и се абонирайте за нашия бюлетин. Предлагаме книги с отстъпка от най-различни жанрове. 

Най-търсените жанрове в книжарница Загадката са:

 - Фантастика, фентъзи и хоръри;

 - Трилъри и криминални;

 - Психология

 - Бизнес

 - Здраве и др.

КАК ДА ПОРЪЧАМ КНИГИ НА ПРОМОЦИЯ?

Дали ще става въпрос за промоции на книги или за обикновена онлайн покупка, начинът на пазаруване е винаги един и същ. Лесно и елементарно - харесвате си книги, добавяте ги в количката, въвеждате имена и данни за доставка и сте готов. А, сега малко по-сериозно за пазаруването в Загадката:

Поръчки, получени до 8.00  часа сутринта се обработват на същия ден. Пратката се изпраща на същия ден. Вие получавате книгите си след 24 часа.

Поръчки, получени след 8.00 часа сутринта се обработват  на другия ден. Пратката се изпраща на следващия ден. Вие получавате книгите си след 24 часа.

Поръчки в онлайн книжарница Загадката, получени в Петък, се обработват и изпращат в Понеделник.

ОНЛАЙН ПАНАИР НА КНИГАТА ОТ КНИЖАРНИЦА ЗАГАДКАТА 2021 Г.

Да, не е като да отидете на място и да пипнете книгата, да я разлистите, да я помиришете. Предимството на онлайн панаира, е че можете да видите стотици намалени книги, събрани в един сайт. Няма да обикаляте от шатра на шатра и да търсите конкретно издателство. С два клика ще намерите каквото ви трябва. Освен това ще можете да се възползвате винаги от промоционални цени. 

Сравнение на продукти