0
Вход и Регистрация

Източни светлини • Бритъни С. Шери • Рецензия

14/09/2023
zagadkata
Източни светлини • Бритъни С. Шери • Рецензия

💥 ПРЕПОРЪЧАНО ЗАГЛАВИЕ 💥

🧭 ИЗТОЧНИ СВЕТЛИНИ • БРИТЪНИ С. ЧЕРИ ✅ Книга втора от поредицата КОМПАС, жанр: любовни романи

👉 В zagadkata.eu с 10% намаление - https://zagadkata.eu/product/iztochni-svetlini/

📖 "Две години по-късно получих възможността на живота си – да работя като старши редактор в едно от най-големите списания в света. Единствената уловка? Да взема екслузивно интервю от най-желания ерген в Ню Йорк – Конър Роу. Известен с това, че винаги отказва да бъде интервюиран.

За останалия свят той бе един от най-богатите мъже в Ню Йорк. За мен той си оставаше просто моят някогашен супергерой.

Никога през живота си не съм очаквала, че срещата ми с него ще се окаже екслузивно интервю с моето сърце."

Героинята дава ново начало на професионалната си сфера и изглежда, че животът й е забележително се променил. Тя получава шанса на живота си - да вземе ексклузивно интервю от мистериозния и желан Конър Роу.

Има много интрига и драма в книгата, тъй като като героинята се изправя пред двойни предизвикателства: как да проведе успешното интервю с Конър Роу и как да се справи със своите нарастващи чувства към него, особено след като научава за неговия бизнес и лични ангажименти.

Бритъни С. Шери виртуозно съчетава елементи на романтика, интрига и вътрешен конфликт, който прави "Източни светлини (Компас 2)" страстна и завладяваща история. Героите продължават да се развиват и разкриват пред читателя нови страни от своя характер.

Завършекът на книгата оставя читателя с много въпроси и с нетърпение за необходимата част. Историята на героите продължава да бъде сложна и заплетена, а читателите ще искат още и ще се чувстват заловени от емоционалната сила на разказа.

"Източни светлини (Компас 2)" е книга, която ще ви завладее със своите герои и интригуващ сюжет. Тя продължава успешно да изгражда връзката между любовта и професионалните ангажименти и не накарва да се чудим какво ще следва за героите в бъдещето.

magnifier