Имаш нужда от помощ? На линия сме!

0877 88 99 94Нови книги до 23.08.2020 г.

Aug/18/2020

Нови книги до 23.08.2020 г.

Предателско сърце (Хроники на Избавените 2) 

Автор: Мери Пиърсън

Жанрове: ПриключенскиФентъзи

Поредица: Хроники на Избавените

Принцеса Лия от Мориган и принц Рейф от Далбрек са заложници на варварското кралство Венда и шансовете им да избягат не са особено големи. В отчаян опит да спаси живота на принцесата Кейдън – изпратеният по петите ѝ убиец – споделя с комисаря на Венда, че Лия притежава дарбата на предците си. А интересът на комисаря към нея е по-голям, отколкото някой би могъл да предположи.

Междувременно всичките представи на принцесата се преобръщат с главата надолу... Рейф я заблуди с лъжите си, но пожертва свободата си, за да я защити. Наемният убиец Кейдън сега се застъпва за живота ѝ. А венданците, които Лия винаги е смятала за диваци, може би ще се променят нейните дълбоко вкоренени предразсъдъци.

Докато се бори със своята дарба и със самата себе си, Лия трябва да направи важни избори, които ще засегнат нейното кралство... и собствената ѝ съдба.

към Предателско сърце

Дълбините

Автор: Алма Катсу

Жанрове: Исторически, Хорър

Някой – или нещо – броди на „Титаник“.

Това е единственото обяснение за злощастните събития, сполетели пасажерите от мига, в който корабът отплава: безследно изчезване, внезапна смърт. Затворени в свръхестествената, злокобна зона на здрача по време на четиридневното първо плаване на океанския лайнер, мнозина от пътниците – включително Мадлен Астор и Бенджамин Гугенхайм, камериерката Ани Хебли и Марк Флечър – са убедени, че се случва нещо зловещо… А сетне, както е известно, настъпва истинската катастрофа.

Години по-късно светът е във война. Ани, оцеляла след онази съдбовна нощ, служи като медицинска сестра на шестото плаване на кораба близнак на „Титаник“ – военноморския кораб „Британик“, превърнат в плаваща болница с не по-малко злощастна съдба. Преследвана от демоните на онова първо плаване, сред пациентите на борда Ани попада на войник в безсъзнание. Това е младият Марк Флечър. Ала тя е сигурна, че той няма как да е оцелял при потъването на „Титаник“…

към Дълбините

Сенките помежду ни

Автор: Триша Левънселър

Жанрове: Фентъзи

Алесандра е изморена от това да бъде вечно подценявана, затова има план как да се сдобие с власт:

Да прелъсти краля.
Да се омъжи за него.
Да го убие и да завземе кралството му.
Никой не знае докъде се простират силите на новокоронясания Крал на сенките. Някои казват, че контролира виещите се около тялото му сенки и им заповядва. Според други, те му говорят и нашепват мислите на враговете му. Така или иначе, Алесандра знае какво заслужава и ще направи всичко по силите си, за да го получи.

Но тя не е единствената, която се опитва да убие краля. Докато други се опитват да отнемат живота му, Алесандра е решена да го опази жив достатъчно дълго, за да я направи той своя кралица. Опитвайки се да не се влюби в процеса. В крайна сметка кой е по-подходящ за Краля на сенките от хитра и подла кралица?"

към Сенките помежду ни

Откакто те срещнах

Автор: Денис Лихейн

Жанрове: Драма, Криминални

Наричат Денис Лихейн наследник на Джон Стайнбек и Реймънд Чандлър. Романите му, в които се преплитат елементи от детективските истории, трилърите и драмата, са се превърнали в световни бестселъри, преведени на повече от 30 езика.

Запознайте се с Рейчъл Чайлдс – бивша журналистка, която напуска професията си след скандален провал в ефир и сега живее като отшелник. Останалото е идеален живот с идеалния мъж – докато случайна среща в един дъждовен следобед не кара Рейчъл да се усъмни във всичко, което я заобикаля, дори в собствения й разсъдък. Ще има ли достатъчно вътрешна сила да се справи с невъобразимите си страхове и немислимата истина?

към Откакто те срещнах

Момчето в снега

Автор: Самюел Бьорк

Жанрове: КриминалниТрилъри

Поредица: Случаите на Мунк и Крюгер

От автора на бестселърите „Пътувам сама“ и „Совата“, преведени на повече от 30 езика

Третият случай на Мунк и Крюгер

Възрастен мъж кара по отдалечен път през заснежените норвежки планини. Внезапно фаровете му улавят фигура на животно и той едва овладява автомобила, преди да го е прегазил. След като се отърсва от първоначалния шок, мъжът не вярва на очите си – пред него не стои животно, а премръзнало и изплашено до смърт малко момче с еленови рога, здраво прикрепени за главата.

Четиринайсет години по-късно в близко планинско езеро откриват тяло на млада жена, облечена като балерина, а на брега статив с камера сочи към местопрестъплението. Съвсем скоро последват още три убийства и всеки път извършителят оставя специфична следа – покана към инспектор Холгер Мунк и неговата колежка Миа Крюгер за смъртоносна игра. Но възможно ли е тя изобщо да бъде спечелена, когато у противника липсва всичко човешко? Мунк и Крюгер се виждат принудени да се впуснат надълбоко в сенките на собственото си минало, за да открият психопата...

В „Момчето в снега“ международно признатият криминален писател Самюел Бьорк ни среща за трети път с опитния инспектор Холгер Мунк и брилянтната, но лабилна следователка Миа Крюгер и отново ни потапя в зловещата атмосфера на напрегнатите им разследвания. Норвежецът за пореден път доказва, че заслужава славата си, до последната страница.

към Момчето в снега

Взрив (Отдел „Специални клиенти”)

Автор:  Джеймс Патерсън

Жанрове: Криминални, Трилъри

Поредица: Отдел „Специални клиенти“

Благотворителна галавечер е събрала елита на Ню Йорк, когато избухва бомба. Убит е един от организаторите. Детективи Зак Джордан и Кайли Макдоналд от отдел „Специални клиенти“ едва са успели да изведат кмета от мястото на експлозията, когато получават сигнал за друго убийство.

Известна кинорежисьорка е открита мъртва в руините на изоставена болница. Притиснати от времето, кмета и началниците си, Зак и Кайли работят паралелно по двата случая. Към убийствата се прибавят хитро разработена схема за изнудване, мащабен обир по време на нелегална игра на покер с огромни залози... И едно дълго планирано отмъщение.

Шокиращите разкрития, направени от детективите, могат да преобърнат живота на онези привилегировани граждани, които отдел „Специални клиенти“ трябва да защитава.

към Взрив (Отдел „Специални клиенти”)

Всяко сърце е врата

Автор: Шонин Макгуайър

Жанрове: Фентъзи

Децата често прекрачват прага на познатия свят и се озовават в странни земи: някои са шарени и лудешки, други – мрачни и зловещи. Ала вълшебните земи прогонват всеки, когато вече не им е потребен.

Нанси Уитман е напълно променена след престоя си в застиналите Дворци на мъртвите. Сега, когато се е завърнала, старият ѝ живот ѝ се струва чужд. Родителите ѝ са като непознати, не я разбират, а за капак я изпращат в мистериозния Дом за своенравни деца на Елинор Уест. Никой извън него не подозира, че всичките му обитатели са прокудени пътешественици, които мечтаят отново да открият вратата към истинския си дом.

Но дори в това убежище за изгубени души дебне мрак. Изневиделица училището е връхлетяно от ужасна трагедия, а опасности причакват чудатите тийнейджъри. Нанси и приятелите ѝ трябва да разплетат загадката зад поредица от смразяващи убийства, преди да им бъде отнета и последната надежда да се завърнат в своите светове.

към Всяко сърце е врата

Аферата

Автор: Лий Чайлд

Жанрове: Трилъри

Поредица: Джак Ричър

Има ли тайни в миналото на Джак Ричър, за които не знаете?

Коя е причината той да напусне армията и да стане скитник в собствената си страна?

Март 1997 г. В градчето Картър Кросинг, Мисисипи, е открит трупът на млада жена с прерязано гърло. Наблизо има голяма военна база. Дали убиецът е войник или местен жител?

Джак Ричър все още е майор във Военната полиция и е изпратен да изясни случая под прикритие. Шериф на окръг Картър е Елизабет Деверо, която доскоро е служила в морската пехота. Разследването ѝ на убийството е зациклило. Дали Пентагонът се опитва да прикрие престъплението на човек от базата, или Деверо не иска да намери убиеца?

Тази история променя драматично живота на Джак Ричър.

към Аферата

Безумие (твърди корици)

Автор: Робърт Маккамън

Жанрове: Научна фантастикаТрилъри

След като убива човек в миг на безумие и сляпа ярост, Дан Ламбърт – отчаян, болен от левкемия и разкъсван от мрачни спомени ветеран от Виетнам – е принуден да избяга от закона в обширните тресавища на Луизиана. Но по петите му е не само полицията; преследва го и най-причудливият екип от ловци на глави, кръстосвал някога тази земя: един смахнат имитатор на Елвис Пресли и бивш участник в представление с изроди – безмилостен двуглав мъж с три ръце.

Докато бяга към тресавищата в търсене на спасение и изкупление, Дан среща млада жена, която е предприела подобно пътуване. Също като него Ардън Халидей носи голямо бреме – грозен родилен белег, който обезобразява половината от иначе красивото ѝ лице. Наранена от погледите, съжалението и отвращението, тя е тръгнала да дири Сияйното момиче – легендарна духовна лечителка, която да я отърве от белега и от страданията ѝ.

Събрани от обстоятелствата, те обединяват сили, за да се спуснат заедно в опасно пътешествие през мрачни територии, населени с крадци, убийци, наркопласьори и алигатори – една одисея, която ще ги отведе до мистериозните дълбини на човешкото сърце... и ще им припомни защо си струва да се живее.

към Безумие (твърди корици)

Стихове за мъртвите

Автор: Дъглас ПрестънЛинкълн Чайлд 

Жанрове: Трилъри

Колекция: Кралете на трилъра

Нажежен до червено трилър! Просто брилянтен!

Лиза Гарднър

Специален агент Пендъргаст от ФБР е изправен пред странно, напълно непознато за него предизвикателство – професионално партньорство.

В ръководството на нюйоркския офис на ФБР настъпват големи промени и на специален агент А. Ш. Л. Пендъргаст му се налага да приеме немислимо условие, за да запази длъжността си – трябва да започне работа с партньор. На Пендъргаст и новия му съотборник, младши агента от ФБР Колдмуун, е възложено разследването на коварен нов убиец, чиито серийни престъпления из цялата страна се отличават със специфичен почерк. Престъпникът оставя писма на различни гробища в Маями...

към Стихове за мъртвите

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Нови книги

Нови книги

Нови книги до 23.08.2020 г.

Нови книги до 21.08.2020 г.

Предателско сърце (Хроники на Избавените 2) Автор: Мери ПиърсънЖанрове: Приключенски, ФентъзиПоредица: Хроники на ИзбавенитеПринцеса Лия от Мориган и Предателско сърце (Хроники на Избавените 2) Автор: Мери ПиърсънЖанрове: Приключенски, ФентъзиПоредица: Хроники на ИзбавенитеПринцеса Лия от Мориган и 2020-08-25T10:23:07+03:00 Нови книги до 23.08.2020 г.

<p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3b77f54c3d5.jpg" width="300" height="448" class="aligncenter" /></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Предателско сърце (Хроники на Избавените 2)&nbsp;</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/page/meri-piarsan" target="_blank" rel="noopener">Мери Пиърсън</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове:<strong></strong><strong><a href="https://zagadkata.eu/category/priklyuchenski-istorii" target="_blank" rel="noopener">&nbsp;Приключенски</a>,&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/category/fentazi-fantastika" target="_blank" rel="noopener">Фентъзи</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Поредица:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/tags/hroniki-na-izbavenite" target="_blank" rel="noopener">Хроники на Избавените</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Принцеса Лия от Мориган и принц Рейф от Далбрек са заложници на варварското кралство Венда и шансовете им да избягат не са особено големи. В отчаян опит да спаси живота на принцесата Кейдън &ndash; изпратеният по петите ѝ убиец &ndash; споделя с комисаря на Венда, че Лия притежава дарбата на предците си. А интересът на комисаря към нея е по-голям, отколкото някой би могъл да предположи.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Междувременно всичките представи на принцесата се преобръщат с главата надолу... Рейф я заблуди с лъжите си, но пожертва свободата си, за да я защити. Наемният убиец Кейдън сега се застъпва за живота ѝ. А венданците, които Лия винаги е смятала за диваци, може би ще се променят нейните дълбоко вкоренени предразсъдъци.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Докато се бори със своята дарба и със самата себе си, Лия трябва да направи важни избори, които ще засегнат нейното кралство... и собствената ѝ съдба.</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="text-decoration: underline; font-size: 18pt;"><strong>към&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/predatelsko-sarce-hroniki-na-izbavenite-2" target="_blank" rel="noopener">Предателско сърце</a></strong></span></h2> <p><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong></strong></span></p> <p class="text-alignright"><span style="text-decoration: underline; font-size: 12pt;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3b7a7d5a2b7.jpg" width="300" height="465" class="aligncenter" /></strong></span></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Дълбините</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор:<strong>&nbsp;Алма Катсу</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове:<strong>&nbsp;Исторически, Хорър</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>Някой &ndash; или нещо &ndash; броди на &bdquo;Титаник&ldquo;.</strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Това е единственото обяснение за злощастните събития, сполетели пасажерите от мига, в който корабът отплава: безследно изчезване, внезапна смърт. Затворени в свръхестествената, злокобна зона на здрача по време на четиридневното първо плаване на океанския лайнер, мнозина от пътниците &ndash; включително Мадлен Астор и Бенджамин Гугенхайм, камериерката Ани Хебли и Марк Флечър &ndash; са убедени, че се случва нещо зловещо&hellip; А сетне, както е известно, настъпва истинската катастрофа.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Години по-късно светът е във война. Ани, оцеляла след онази съдбовна нощ, служи като медицинска сестра на шестото плаване на кораба близнак на &bdquo;Титаник&ldquo; &ndash; военноморския кораб &bdquo;Британик&ldquo;, превърнат в плаваща болница с не по-малко злощастна съдба. Преследвана от демоните на онова първо плаване, сред пациентите на борда Ани попада на войник в безсъзнание. Това е младият Марк Флечър. Ала тя е сигурна, че той няма как да е оцелял при потъването на &bdquo;Титаник&ldquo;&hellip;</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;"><strong>към&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/dalbinite" target="_blank" rel="noopener"><span style="text-decoration: underline;">Дълбините</span></a></strong></span></h2> <p><span style="font-size: 18pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"></span></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3d395fe6231.jpg" width="302" height="458" class="aligncenter" /></span></strong></span></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Сенките помежду ни</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор: Триша Левънселър</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове: Фентъзи</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Алесандра е изморена от това да бъде вечно подценявана, затова има план как да се сдобие с власт:</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Да прелъсти краля.</span><br /><span style="font-size: 12pt;">Да се омъжи за него.</span><br /><span style="font-size: 12pt;">Да го убие и да завземе кралството му.</span><br /><span style="font-size: 12pt;">Никой не знае докъде се простират силите на новокоронясания Крал на сенките. Някои казват, че контролира виещите се около тялото му сенки и им заповядва. Според други, те му говорят и нашепват мислите на враговете му. Така или иначе, Алесандра знае какво заслужава и ще направи всичко по силите си, за да го получи.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Но тя не е единствената, която се опитва да убие краля. Докато други се опитват да отнемат живота му, Алесандра е решена да го опази жив достатъчно дълго, за да я направи той своя кралица. Опитвайки се да не се влюби в процеса. В крайна сметка кой е по-подходящ за Краля на сенките от хитра и подла кралица?"</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;"><strong>към&nbsp;<span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zagadkata.eu/product/senkite-pomejdu-ni-1" target="_blank" rel="noopener">Сенките помежду ни</a></span></strong></span></h2> <p><span style="font-size: 18pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"></span></strong></span></p> <h2><span style="font-size: 18pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3d3c2f4fe23.jpg" width="300" height="414" class="aligncenter" /></span></strong></span></h2> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span>Откакто те срещнах</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор: Денис Лихейн</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове: Драма, Криминални</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Наричат Денис Лихейн наследник на Джон Стайнбек и Реймънд Чандлър. Романите му, в които се преплитат елементи от детективските истории, трилърите и драмата, са се превърнали в световни бестселъри, преведени на повече от 30 езика.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Запознайте се с Рейчъл Чайлдс &ndash; бивша журналистка, която напуска професията си след скандален провал в ефир и сега живее като отшелник. Останалото е идеален живот с идеалния мъж &ndash; докато случайна среща в един дъждовен следобед не кара Рейчъл да се усъмни във всичко, което я заобикаля, дори в собствения й разсъдък. Ще има ли достатъчно вътрешна сила да се справи с невъобразимите си страхове и немислимата истина?</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;">към&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/otkakto-te-sreshtnah" target="_blank" rel="noopener">Откакто те срещнах</a></span></h2> <p><span style="font-size: 18pt;"></span></p> <p><span style="font-size: 18pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3d3f4f6ec3f.jpg" width="301" height="456" class="aligncenter" /></span></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Момчето в снега</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор: Самюел Бьорк</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/category/kriminalni" target="_blank" rel="noopener">Криминални</a></strong>,&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/category/trilari" target="_blank" rel="noopener">Трилъри</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Поредица:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/tags/sluchaite-na-munk-i-kryuger" target="_blank" rel="noopener">Случаите на Мунк и Крюгер</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">От автора на бестселърите &bdquo;Пътувам сама&ldquo; и &bdquo;Совата&ldquo;, преведени на повече от 30 езика</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Третият случай на Мунк и Крюгер</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Възрастен мъж кара по отдалечен път през заснежените норвежки планини. Внезапно фаровете му улавят фигура на животно и той едва овладява автомобила, преди да го е прегазил. След като се отърсва от първоначалния шок, мъжът не вярва на очите си &ndash; пред него не стои животно, а премръзнало и изплашено до смърт малко момче с еленови рога, здраво прикрепени за главата.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Четиринайсет години по-късно в близко планинско езеро откриват тяло на млада жена, облечена като балерина, а на брега статив с камера сочи към местопрестъплението. Съвсем скоро последват още три убийства и всеки път извършителят оставя специфична следа &ndash; покана към инспектор Холгер Мунк и неговата колежка Миа Крюгер за смъртоносна игра. Но възможно ли е тя изобщо да бъде спечелена, когато у противника липсва всичко човешко? Мунк и Крюгер се виждат принудени да се впуснат надълбоко в сенките на собственото си минало, за да открият психопата...</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">В &bdquo;Момчето в снега&ldquo; международно признатият криминален писател Самюел Бьорк ни среща за трети път с опитния инспектор Холгер Мунк и брилянтната, но лабилна следователка Миа Крюгер и отново ни потапя в зловещата атмосфера на напрегнатите им разследвания. Норвежецът за пореден път доказва, че заслужава славата си, до последната страница.</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;">към&nbsp;<span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/momcheto-v-snega" target="_blank" rel="noopener">Момчето в снега</a></strong></span></span></h2> <p><span style="font-size: 18pt;"><span style="text-decoration: underline;"><strong></strong></span></span></p> <p><span style="font-size: 18pt;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3d4bb02c768.jpg" width="300" height="462" class="aligncenter" /></strong></span></span></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Взрив (Отдел &bdquo;Специални клиенти&rdquo;)</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор:&nbsp; Джеймс Патерсън</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове: Криминални, Трилъри</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Поредица: Отдел &bdquo;Специални клиенти&ldquo;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Благотворителна галавечер е събрала елита на Ню Йорк, когато избухва бомба. Убит е един от организаторите. Детективи Зак Джордан и Кайли Макдоналд от отдел &bdquo;Специални клиенти&ldquo; едва са успели да изведат кмета от мястото на експлозията, когато получават сигнал за друго убийство.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Известна кинорежисьорка е открита мъртва в руините на изоставена болница. Притиснати от времето, кмета и началниците си, Зак и Кайли работят паралелно по двата случая. Към убийствата се прибавят хитро разработена схема за изнудване, мащабен обир по време на нелегална игра на покер с огромни залози... И едно дълго планирано отмъщение.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Шокиращите разкрития, направени от детективите, могат да преобърнат живота на онези привилегировани граждани, които отдел &bdquo;Специални клиенти&ldquo; трябва да защитава.</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;">към&nbsp;<span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/vzriv-otdel-specialni-klienti-1" target="_blank" rel="noopener">Взрив (Отдел &bdquo;Специални клиенти&rdquo;)</a></strong></span></span></h2> <p><span style="font-size: 18pt;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3fb2a380fb6.jpg" width="300" height="462" class="aligncenter" /></strong></span></span></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Всяко сърце е врата</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор: Шонин Макгуайър</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове: Фентъзи</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Децата често прекрачват прага на познатия свят и се озовават в странни земи: някои са шарени и лудешки, други &ndash; мрачни и зловещи. Ала вълшебните земи прогонват всеки, когато вече не им е потребен.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Нанси Уитман е напълно променена след престоя си в застиналите Дворци на мъртвите. Сега, когато се е завърнала, старият ѝ живот ѝ се струва чужд. Родителите ѝ са като непознати, не я разбират, а за капак я изпращат в мистериозния Дом за своенравни деца на Елинор Уест. Никой извън него не подозира, че всичките му обитатели са прокудени пътешественици, които мечтаят отново да открият вратата към истинския си дом.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Но дори в това убежище за изгубени души дебне мрак. Изневиделица училището е връхлетяно от ужасна трагедия, а опасности причакват чудатите тийнейджъри. Нанси и приятелите ѝ трябва да разплетат загадката зад поредица от смразяващи убийства, преди да им бъде отнета и последната надежда да се завърнат в своите светове.</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;">към&nbsp;<span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/vsyako-sarce-e-vrata" target="_blank" rel="noopener">Всяко сърце е врата</a></strong></span></span></h2> <p><span style="font-size: 18pt;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3fb649596e3.jpg" width="300" height="464" class="aligncenter" /></strong></span></span></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Аферата</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор: <strong><a href="https://zagadkata.eu/page/liy-chayld" target="_blank" rel="noopener">Лий Чайлд</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/category/trilari" target="_blank" rel="noopener">Трилъри</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Поредица:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/tags/djak-richar" target="_blank" rel="noopener">Джак Ричър</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Има ли тайни в миналото на Джак Ричър, за които не знаете?</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Коя е причината той да напусне армията и да стане скитник в собствената си страна?</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Март 1997 г. В градчето Картър Кросинг, Мисисипи, е открит трупът на млада жена с прерязано гърло. Наблизо има голяма военна база. Дали убиецът е войник или местен жител?</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Джак Ричър все още е майор във Военната полиция и е изпратен да изясни случая под прикритие. Шериф на окръг Картър е Елизабет Деверо, която доскоро е служила в морската пехота. Разследването ѝ на убийството е зациклило. Дали Пентагонът се опитва да прикрие престъплението на човек от базата, или Деверо не иска да намери убиеца?</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Тази история променя драматично живота на Джак Ричър.</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;">към&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/aferata" target="_blank" rel="noopener">Аферата</a></span></h2> <p><span style="font-size: 18pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3fba8b01d6b.jpg" width="300" height="456" class="aligncenter" /></span></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Безумие (твърди корици)</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/page/robart-makkaman" target="_blank" rel="noopener">Робърт Маккамън</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/category/nauchna-fanstastika" target="_blank" rel="noopener">Научна фантастика</a></strong>,&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/category/trilari" target="_blank" rel="noopener">Трилъри</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">След като убива човек в миг на безумие и сляпа ярост, Дан Ламбърт &ndash; отчаян, болен от левкемия и разкъсван от мрачни спомени ветеран от Виетнам &ndash; е принуден да избяга от закона в обширните тресавища на Луизиана. Но по петите му е не само полицията; преследва го и най-причудливият екип от ловци на глави, кръстосвал някога тази земя: един смахнат имитатор на Елвис Пресли и бивш участник в представление с изроди &ndash; безмилостен двуглав мъж с три ръце.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Докато бяга към тресавищата в търсене на спасение и изкупление, Дан среща млада жена, която е предприела подобно пътуване. Също като него Ардън Халидей носи голямо бреме &ndash; грозен родилен белег, който обезобразява половината от иначе красивото ѝ лице. Наранена от погледите, съжалението и отвращението, тя е тръгнала да дири Сияйното момиче &ndash; легендарна духовна лечителка, която да я отърве от белега и от страданията ѝ.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Събрани от обстоятелствата, те обединяват сили, за да се спуснат заедно в опасно пътешествие през мрачни територии, населени с крадци, убийци, наркопласьори и алигатори &ndash; една одисея, която ще ги отведе до мистериозните дълбини на човешкото сърце... и ще им припомни защо си струва да се живее.</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;">към&nbsp;<span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/bezumie-tvardi-korici" target="_blank" rel="noopener">Безумие (твърди корици)</a></strong></span></span></h2> <p><span style="font-size: 18pt;"><span style="text-decoration: underline;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-5f3fbffc46f24.jpg" width="300" height="472" class="aligncenter" /></strong></span></span></p> <h2 class="_h2 js-product-title text-aligncenter"><span style="font-size: 18pt;">Стихове за мъртвите</span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Автор:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/page/daglas-prestan" target="_blank" rel="noopener">Дъглас Престън</a></strong>,&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/page/linkaln-chayld" target="_blank" rel="noopener">Линкълн Чайлд</a></strong>&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Жанрове:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/category/trilari" target="_blank" rel="noopener">Трилъри</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Колекция:&nbsp;<strong><a href="https://zagadkata.eu/tags/kralete-na-trilara" target="_blank" rel="noopener">Кралете на трилъра</a></strong></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Нажежен до червено трилър! Просто брилянтен!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Лиза Гарднър</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Специален агент Пендъргаст от ФБР е изправен пред странно, напълно непознато за него предизвикателство &ndash; професионално партньорство.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">В ръководството на нюйоркския офис на ФБР настъпват големи промени и на специален агент А. Ш. Л. Пендъргаст му се налага да приеме немислимо условие, за да запази длъжността си &ndash; трябва да започне работа с партньор. На Пендъргаст и новия му съотборник, младши агента от ФБР Колдмуун, е възложено разследването на коварен нов убиец, чиито серийни престъпления из цялата страна се отличават със специфичен почерк. Престъпникът оставя писма на различни гробища в Маями...</span></p> <h2 class="text-alignright"><span style="font-size: 18pt;">към&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/stihove-za-martvite" target="_blank" rel="noopener">Стихове за мъртвите</a></span></h2>

Сравнение на продукти