Имаш нужда от помощ? На линия сме!

0877 88 99 94Oct/18/2021

Най-продаваните книги по издателства за седмицата 11.10.21 - 17.10.21

Издателство Бард

1. По-късно

♥ Автор: Стивън Кинг

● Издателство: Бард 

Стивън Кинг се завръща с нов роман за погребаните тайни и цената, която трябва да платим за разкриването им.

Синът на самотна майка Джейми Конклин просто иска обикновено детство. Но Джейми не е обикновено дете. Роден е с неестествена способност, която майка му настоява да пази в тайна. Той може да вижда това, което никой друг не може, и да научава неща, недостъпни за другите. Но цената на тази способност е по-висока, отколкото Джейми може да си представи. И той открива това, когато нюйоркска детективка го въвлича в преследването на убиец, който заплашва да удари и от гроба.

Стивън Кинг е в най-добрата си форма. „По-късно“ е ужасяваща, но и трогателна история за изгубена невинност, която поставя на изпитание представите ни за добро и зло. В романа има ехо от „ То “. Завладяваща, незабравима история за това, какво струва да се изправиш срещу злото и неговите многобройни лица.

2. Винаги на върха

♥ Автор: Барбара Тейлър Бредфорд

● Издателство: Бард 

Изминали са десет години от смъртта на незабравимата Ема. Паола е нейната наследница и глава на семейството. Надарена с ума, енергията и куража на своята легендарна баба, тя ръководи успешно елегантните магазини „Харт“. Но амбициите надделяват над разума – Паола прави грешка, която едва не срива нейната империя... Дяволски умен враг, когото познава добре, се опитва да ѝ отнеме всичко!

Бредфорд рисува бляскавата сцена на богатите и привилегированите с неподражаемо майсторство и стил.

Триумфалната сага за знаменития род на Ема Харт грабна сърцата на милиони читатели по света още с „Изключителна жена“. „Да задържиш мечтата“ е втората книга, „Винаги на върха“ е третият – най-вълнуващият, най-драматичният от трите романа.

3. Да намериш Ашли

♥ Автор: Даниел Стийл

● Издателство: Бард 

БЕСТСЕЛЪР НА „НЮ ЙОРК ТАЙМС“

В този вълнуващ роман на Даниел Стийл, съдбата ще събере две отчуждени сестри, за да поправят грешките от миналото.

Мелиса Хендерсън води кротък живот. Навремето е била авторка на бестселъри, но сега влива цялата си енергия в реставрирането на викторианска къща, сгушена в подножието на планина в Нова Англия. Преди шест години е загубила сина си.

Другата сестра, Хати, която станала монахиня на двадесет и пет години, е твърдо решена да помогне на сестра си да обърне нова страница, дори ако това означава да отвори отново една от най-болезнените глави в живота ѝ.

„Да намериш Ашли“ е шедьовър на съвременната драма и разказва завладяваща история за силата на човешкия дух да преследва невъзможна мечта. Това е историята на две силни, смели жени, превръщащи съсипваща загуба в подновена връзка, и семейство, събрано отново, след като тъмни тайни излизат на светло.

4. В тази книга има нещо вярно

♥ Автор: Боб Фрисъл

● Издателство: Бард 

Преди четене сложете предпазен колан!

Пътеводител за едно бъдеще, изпълнено с опасности и надежда. Тази книга разглежда земните катаклизми, изместването на полюсите, промените на геомагнитното поле, пророчествата на хопите, тайното правителство и връзките му с извънземните. Голяма част от нещата, за които се говори тук, са изумителни, особено информацията, свързана с Друнвало Мелхиседек, издигнатия учител Тот, Бабаджи и „истинската история на човечеството“.

Боб Фрисъл описва различни техники за издигане на съзнанието – рибъртинга на Ленард Ор, метода est, разработен от Вернер Ерхард, начините за преодоляване на травмата от раждането и синдрома на родителското неодобрение, пречистването на емоционалното тяло, излизането от полярното съзнание, връзката с висшия аз и създаването на лична меркаба – средство за пътуване във времето и пространството. Най-важното е да овладеем вътрешната сила във всеки от нас и да не забравяме, че все пак сме духовни същества, които в момента се изживяват като хора.

„В тази книга има нещо вярно“ е официалното продължение на „Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така“.

5. Тъмните му материи (Пълно издание)

♥ Автор: Филип Пулман

● Издателство: Бард 

Най-четената фентъзи поредица след „Властелинът на пръстените”! Вече и с оригинален сериал по HBO!

Те са само деца - едно момче и едно момиче от различни светове с мисия от съдбата.

В епичната си вълшебна трилогия „Тъмните му материи” Филип Пулман отключва вратата към свят, паралелен на нашия, и все пак населен с различни създания, като смесва наука, теология и магия с крайно фантастичен и вълнуващ резултат. В този свят демони и крилати същества живеят наред с хората, а загадъчният Прах има силата да обединява вселените... ако преди това не ги унищожи.

Издателство Егмонт

1. От кръв и пепел

♥ Автор: Дженифър Л. Арментраут

● Издателство: Егмонт Анишър 

Девица...
Избрана по рождение да открие нова ера, Попи никога не е била господарка на живота си. Животът на Девица е самотен. Лишен от човешки допир. От топли погледи. От думи. От удоволствия. В очакване на Възнесението си Попи би предпочела да се бие със стражата срещу злото, отнело семейството ѝ, вместо да се подготвя за одобрението на боговете. Но изборът никога не ѝ е принадлежал.

Дълг...
Бъдещето на цялото кралство е върху плещите на Попи, а тя дори не знае дали иска такава отговорност. Защото Девицата има сърце. И душа. И копнежи. И когато Хоук, златоокият страж, морално задължен да подпомогне Възнесението ѝ, навлиза в живота ѝ, съдбата и дългът ѝ се преплитат със силни желания. Той разпалва гняв у нея, подтиква я да се усъмни в собствените си вярвания и я изкушава със забраненото.

Кралство...
Изоставено от боговете, всяващо страх в сърцата на простосмъртните рухнало кралство се издига отново, решено да си върне всичко загубено с насилие и мъст. И докато сянката на прокълнатите пълзи неумолимо напред, границата между забраненото и правилното се размива все повече и повече. Попи е на ръба да загуби не само сърцето си и благоволението на боговете, но и живота си, когато всички напоени с кръв нишки на света ѝ започват да се разплитат.

2. Битката за вечността (Леджънд 3)

♥ Автор: Мегън Марч

● Издателство: Егмонт Уо 

Книга трета от трилогията „Леджънд“

Принадлежи ти само онова, което можеш да опазиш.

Отдавна съм научил този урок. Ръководя се от него цял живот.

Сега всичко, от което дори не съм знаел, че се нуждая, е изложено на риск и няма да позволя на никого да ми го отнеме.

Няма да позволя на никого да ми отнеме нея.

Казват, че любовта е бойно поле. Тогава съм готов за битка.

Битката за вечността.

3. Каменна принцеса (Тенекиени номади 3)

♥ Автор: Девни Пери

● Издателство: Егмонт Уо

Пресли Маркс току-що се е превърнала в клише – булка, зарязана пред олтара. Облечена в бяло, застанала пред приятелите си, тя трябва да ги информира, че годеникът ѝ – поне според смс-а, който ѝ е пратил – е забравил за сватбата им.

Унизена и бясна, тя се скрива от света и се отдава на работата си. Това, което прави в автосервиза, не е блестяща кариера, но поне я крие от светлините на прожекторите. Поне докато в града не пристига Шоу Валънс.

Холивудската звезда ще играе главна роля в екранизацията по печално известното убийство на Амина Дейлий. Лошото обаче е, че когато не е на снимачната площадка, той си губи времето в сервиза, докато гледа как момчетата му сглобяват мотор, достоен за ролята на Дрейвън. И страшно много я дразни с глупавата си усмивка. За капак на всичко, трябваше да си тръгне веднага, щом снимките приключат, не да се нанася в къщата до нейната.

Но дали Шоу няма да съжали за действията си сега, когато на сцената се завръща бившият годеник на Пресли, а по петите му го следва заплахата от един стар враг.

Книга трета от поредицата „Тенекиени номади“.

Издателство Сиела

1. Кралството на прокълнатите

♥ Автор: Кери Манискалко

● Издателство: Сиела 

Две сестри. Една изгаряща демонична любов. И жестоко убийство, което трябва да бъде отмъстено.

Емилия и Витория са стреги – вещици, които живеят сред хората и практикуват тайно своя занаят. Една нощ Витория изчезва. Обезобразеното ѝ тяло е открито от Емилия. Съкрушена от мъка, тя се заклева, че ще намери убиеца на сестра си. Дори ако се налага да използва черна магия, която е забранена от поколения.

Така Емилия среща Гняв – демоничния и изгарящо красив принц на войната и яростта. И неопитните вещици знаят, че не можеш да се довериш на подобно създание, но за Емилия това вече няма значение. Защото е готова на всичко, за да отмъсти за своята сестра. И всяка помощ е добре дошла.

Някой убива млади жени в Сицилия и подготвя ритуал, който ще разтърси селенията и ще унищожи света. Емилия ще направи всичко по силите си, за да го спре. Независимо от цената.

2. Зад нейните очи

♥ Автор: Сара Пинбъра

● Издателство: Сиела 

Луиз е самотна майка, оплетена в отговорности и задължения. Но една случайна свалка в бар с вълнуващ мъж променя всичко – тя си спомня, че е още млада и привлекателна.

До понеделник, когато отива на работа и се запознава с новия си шеф Дейвид. Да, мъжът от бара. Да, женен. За неотразимата Адел, която очарова всички. Да, направили са грешка... макар погледът на Дейвид да казва друго.

След което двете жени се запознават... и неочаквано стават близки приятелки. Адел признава, че има нужда от довереник, че бракът ѝ всъщност далеч не е приказката, която изглежда. Дейвид контролира всяка нейна крачка, а тайните от миналото, като съскащи змии, изпълзяват на светло една по една.

3. Скъпа Ейва

♥ Автор: Илса Мадън-Милс

● Издателство: Сиела 

„Скъпа Ейва“ е роман, който не се срамува да премине границите. Не се бои от табуто и не се изчервява от еротиката. Напротив – предизвиква ги и им се отдава. Пробужда първичните инстинкти и възбужда мръсните фантазии.

Една нощ всичко се променя…

След див ученически купон красивата тийнейджърка Ейва се озовава в гората – сама, объркана и поругана. Случката се превръща в травма не само за тялото, но и за психиката й. Превръща се обаче и в амбиция – да превъзмогне страданието, да преодолее срама и да подреди живота си.

Месеци по-късно Ейва най-сетне е готова да се завърне в училище. Само че вече нищо няма да бъде същото. Въпреки че е жертва, тя не получава съчувствие. Не получава подкрепа. Посрещат я упреци и обвинения. Сякаш целият свят е срещу нея.

Тогава в ръцете ѝ се озовава едно писмо. От таен обожател, който е част от популярния момчешки елит на гимназията. Скоро това ще доведе до страстна връзка, в която чувствата ще изригнат в океан от секс, ревност и съмнение.

Похотта обаче няма да бъде единственото оръжие на Ейва. За нея похотта ще е само началото...

4. 101 отбивки: Презареждане

♥ Автор: Иван Михалев

● Издателство: Сиела 

Поемете по непознати пътеки, открийте тайни кътчета на България и направете поне 101 отбивки с новият пътеводител на Иван Михалев

Време е да презаредите батериите сред природата. Направете го с най-новия пътеводител от легендарната поредица „101 отбивки“, чиито предишни издания влязоха в класацията на бестселърите в България.

Омръзна ли ви от локдауни и забрани по време на пандемията? Време е за презареждане с много нови дестинации

Книгата, която държите в ръцете си, ще ви отведе до нови 101 интересни дестинации, които ще ви се прииска да споделите с приятелите си във Facebook и Instagram. Някои от тези дестинации са чисто нови – открити или създадени в последните година-две.

5. Орисано (Самодивски сезони)

♥ Автор: Искра Урумова

● Издателство: Сиела 

Четвъртият самодивски сезон в света на „Откраднато, обречено, опазено“ идва с още магически приключения от обичаната от хиляди читатели писателка Искра Урумова.

Запознайте се със сина на Марко и Неда, който тръгва по стъпките на своите родители на бунт в името на любовта.

Съдба! Следвай я, не се бори с нея!

Което е орисано, е неизбежно! И винаги идва време за разплата!

Трябваше да научиш този урок още преди 20 години!

Коментари

Десислава Димитрова
Десислава Димитрова 18.10.2021 Добра класация!

Остави коментар

Класации

Класации

Най-продаваните книги по издателства за седмицата 11.10.21 - 17.10.21

Най-продаваните книги по издателства за седмицата 11.10.21 - 17.10.21

Издателство Бард1. По-късно ♥ Автор: Стивън Кинг ● Издателство: Бард Стивън Кинг се завръща с нов роман за погребаните тайни и цената, която трябва да Издателство Бард1. По-късно ♥ Автор: Стивън Кинг ● Издателство: Бард Стивън Кинг се завръща с нов роман за погребаните тайни и цената, която трябва да 2021-10-18T15:53:44+03:00 Най-продаваните книги по издателства за седмицата  11.10.21 - 17.10.21

<h2 class="text-aligncenter">Издателство Бард</h2> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d642bc63bc.jpeg" class="alignleft" width="200" height="315" />1.&nbsp;</strong><a href="https://zagadkata.eu/product/pesni-za-pogibel-i-lyubov-hronikite-na-chistnika-i-shepichkata-1"><span style="text-decoration: underline;"><strong>По-късно</strong></span></a></h3> <p><span> &hearts; Автор: Стивън Кинг</span></p> <p><span> ● Издателство: Бард&nbsp;</span></p> <p><span>Стивън Кинг се завръща с нов роман за погребаните тайни и цената, която трябва да платим за разкриването им.</span></p> <p><span>Синът на самотна майка Джейми Конклин просто иска обикновено детство. Но Джейми не е обикновено дете. Роден е с неестествена способност, която майка му настоява да пази в тайна. Той може да вижда това, което никой друг не може, и да научава неща, недостъпни за другите. Но цената на тази способност е по-висока, отколкото Джейми може да си представи. И той открива това, когато нюйоркска детективка го въвлича в преследването на убиец, който заплашва да удари и от гроба.</span></p> <p><span>Стивън Кинг е в най-добрата си форма. &bdquo;По-късно&ldquo; е ужасяваща, но и трогателна история за изгубена невинност, която поставя на изпитание представите ни за добро и зло. В романа има ехо от &bdquo; То &ldquo;. Завладяваща, незабравима история за това, какво струва да се изправиш срещу злото и неговите многобройни лица.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d64a55b203.jpeg" width="200" height="297" class="alignleft" />2.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/vinagi-na-varha"><span style="text-decoration: underline;">Винаги на върха</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Барбара Тейлър Бредфорд</span></p> <p><span>● Издателство: Бард&nbsp;</span></p> <p><span>Изминали са десет години от смъртта на незабравимата Ема. Паола е нейната наследница и глава на семейството. Надарена с ума, енергията и куража на своята легендарна баба, тя ръководи успешно елегантните магазини &bdquo;Харт&ldquo;. Но амбициите надделяват над разума &ndash; Паола прави грешка, която едва не срива нейната империя... Дяволски умен враг, когото познава добре, се опитва да ѝ отнеме всичко!</span></p> <p><span><strong>Бредфорд</strong>&nbsp;рисува бляскавата сцена на богатите и привилегированите с неподражаемо майсторство и стил.</span></p> <p><span>Триумфалната сага за знаменития род на&nbsp;<strong>Ема Харт</strong>&nbsp;грабна сърцата на милиони читатели по света още с &bdquo;Изключителна жена&ldquo;.&nbsp;&bdquo;Да задържиш мечтата&ldquo;&nbsp;е втората книга,&nbsp;<strong>&bdquo;Винаги на върха&ldquo;</strong>&nbsp;е третият &ndash; най-вълнуващият, най-драматичният от трите романа.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d652a44b18.jpg" class="alignleft" width="199" height="317" />3.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/da-namerish-ashli"><span style="text-decoration: underline;">Да намериш Ашли</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Даниел Стийл</span></p> <p><span> ● Издателство: Бард&nbsp;</span></p> <p><span><strong>БЕСТСЕЛЪР НА &bdquo;НЮ ЙОРК ТАЙМС&ldquo;</strong></span></p> <p><span>В този вълнуващ роман на&nbsp;<strong>Даниел Стийл</strong>, съдбата ще събере две отчуждени сестри, за да поправят грешките от миналото.</span></p> <p><span><strong>Мелиса Хендерсън</strong>&nbsp;води кротък живот. Навремето е била авторка на бестселъри, но сега влива цялата си енергия в реставрирането на викторианска къща, сгушена в подножието на планина в Нова Англия. Преди шест години е загубила сина си.</span></p> <p><span>Другата сестра, Хати, която станала монахиня на двадесет и пет години, е твърдо решена да помогне на сестра си да обърне нова страница, дори ако това означава да отвори отново една от най-болезнените глави в живота ѝ.</span></p> <p><span><strong>&bdquo;Да намериш Ашли&ldquo;&nbsp;</strong>е шедьовър на съвременната драма и разказва завладяваща история за силата на човешкия дух да преследва невъзможна мечта. Това е историята на две силни, смели жени, превръщащи съсипваща загуба в подновена връзка, и семейство, събрано отново, след като тъмни тайни излизат на светло.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d65db70d57.jpeg" class="alignleft" width="199" height="293" />4.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/v-tazi-kniga-ima-neshto-vyarno"><span style="text-decoration: underline;">В тази книга има нещо вярно</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Боб Фрисъл </span></p> <p><span>● Издателство: Бард&nbsp;</span></p> <p><span><strong><em>Преди четене сложете предпазен колан!</em></strong></span></p> <p><span><strong>Пътеводител за едно бъдеще, изпълнено с опасности и надежда.</strong>&nbsp;Тази книга разглежда земните катаклизми, изместването на полюсите, промените на геомагнитното поле, пророчествата на хопите, тайното правителство и връзките му с извънземните. Голяма част от нещата, за които се говори тук, са изумителни, особено информацията, свързана с Друнвало Мелхиседек, издигнатия учител Тот, Бабаджи и &bdquo;истинската история на човечеството&ldquo;.</span></p> <p><span><strong>Боб Фрисъл</strong>&nbsp;описва различни техники за издигане на съзнанието &ndash; рибъртинга на Ленард Ор, метода est, разработен от Вернер Ерхард, начините за преодоляване на травмата от раждането и синдрома на родителското неодобрение, пречистването на емоционалното тяло, излизането от полярното съзнание, връзката с висшия аз и създаването на лична меркаба &ndash; средство за пътуване във времето и пространството. Най-важното е да овладеем вътрешната сила във всеки от нас и да не забравяме, че все пак сме духовни същества, които в момента се изживяват като хора.</span></p> <p><span><strong>&bdquo;В тази книга има нещо вярно&ldquo;</strong>&nbsp;е официалното продължение на&nbsp;<strong>&bdquo;Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така&ldquo;</strong>.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d6667335a7.jpeg" class="alignleft" width="203" height="286" />5.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/tamnite-mu-materii-palno-izdanie"><span style="text-decoration: underline;">Тъмните му материи (Пълно издание)</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Филип Пулман</span></p> <p><span> ● Издателство: Бард&nbsp;</span></p> <div class="full-description-content"> <div class="col-xs-12"> <div class="text-page" itemprop="description"> <p><span><strong>Най-четената фентъзи поредица след &bdquo;Властелинът на пръстените&rdquo;! Вече и с оригинален сериал по HBO!</strong></span></p> <p><span>Те са само деца - едно момче и едно момиче от различни светове с мисия от съдбата.</span><br /><br /><span>В епичната си вълшебна трилогия&nbsp;<strong>&bdquo;Тъмните му материи&rdquo;</strong>&nbsp;Филип Пулман отключва вратата към свят, паралелен на нашия, и все пак населен с различни създания, като смесва наука, теология и магия с крайно фантастичен и вълнуващ резултат. В този свят демони и крилати същества живеят наред с хората, а загадъчният Прах има силата да обединява вселените... ако преди това не ги унищожи.</span></p> <h2 class="text-aligncenter"><span>Издателство Егмонт</span></h2> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d67a89517c.jpeg" class="alignleft" width="200" height="288" />1.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/ot-krav-i-pepel"><span style="text-decoration: underline;">От кръв и пепел</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Дженифър Л. Арментраут</span></p> <p><span> ● Издателство: Егмонт Анишър&nbsp;</span></p> <p><span><strong>Девица...</strong></span><br /><span>Избрана по рождение да открие нова ера,&nbsp;<strong>Попи</strong>&nbsp;никога не е била господарка на живота си. Животът на Девица е самотен. Лишен от човешки допир. От топли погледи. От думи. От удоволствия. В очакване на Възнесението си Попи би предпочела да се бие със стражата срещу злото, отнело семейството ѝ, вместо да се подготвя за одобрението на боговете. Но изборът никога не ѝ е принадлежал.</span></p> <p><span><strong>Дълг...</strong></span><br /><span>Бъдещето на цялото кралство е върху плещите на Попи, а тя дори не знае дали иска такава отговорност. Защото Девицата има сърце. И душа. И копнежи. И когато&nbsp;<strong>Хоук</strong>, златоокият страж, морално задължен да подпомогне Възнесението ѝ, навлиза в живота ѝ, съдбата и дългът ѝ се преплитат със силни желания. Той разпалва гняв у нея, подтиква я да се усъмни в собствените си вярвания и я изкушава със забраненото.</span></p> <p><span><strong>Кралство...</strong></span><br /><span>Изоставено от боговете, всяващо страх в сърцата на простосмъртните рухнало кралство се издига отново, решено да си върне всичко загубено с насилие и мъст. И докато сянката на прокълнатите пълзи неумолимо напред, границата между забраненото и правилното се размива все повече и повече. Попи е на ръба да загуби не само сърцето си и благоволението на боговете, но и живота си, когато всички напоени с кръв нишки на света ѝ започват да се разплитат.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d6853dd95e.jpeg" class="alignleft" width="201" height="310" />2.&nbsp;</strong><a href="https://zagadkata.eu/product/bitkata-za-vechnostta-ledjand-3"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Битката за вечността (Леджънд 3)</strong></span></a></h3> <p><span> &hearts; Автор: Мегън Марч </span></p> <p><span>● Издателство: Егмонт Уо&nbsp;</span></p> <p><span><strong>Книга трета от трилогията &bdquo;Леджънд&ldquo;</strong></span></p> <p><span>Принадлежи ти само онова, което можеш да опазиш.</span></p> <p><span>Отдавна съм научил този урок. Ръководя се от него цял живот.</span></p> <p><span>Сега всичко, от което дори не съм знаел, че се нуждая, е изложено на риск и няма да позволя на никого да ми го отнеме.</span></p> <p><span>Няма да позволя на никого да ми отнеме нея.</span></p> <p><span>Казват, че любовта е бойно поле. Тогава съм готов за битка.</span></p> <p><span>Битката за вечността.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d691db8d25.jpeg" class="alignleft" width="200" height="307" />3.<span style="text-decoration: underline;">&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/kamenna-princesa-tenekieni-nomadi-3">Каменна принцеса (Тенекиени номади 3)</a></span></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Девни Пери</span></p> <p><span> ● Издателство: Егмонт Уо</span></p> <p><span><strong>Пресли Маркс</strong>&nbsp;току-що се е превърнала в клише &ndash; булка, зарязана пред олтара. Облечена в бяло, застанала пред приятелите си, тя трябва да ги информира, че годеникът ѝ &ndash; поне според смс-а, който ѝ е пратил &ndash; е забравил за сватбата им.</span></p> <p><span>Унизена и бясна, тя се скрива от света и се отдава на работата си. Това, което прави в автосервиза, не е блестяща кариера, но поне я крие от светлините на прожекторите. Поне докато в града не пристига&nbsp;<strong>Шоу Валънс</strong>.</span></p> <p><span>Холивудската звезда ще играе главна роля в екранизацията по печално известното убийство на Амина Дейлий. Лошото обаче е, че когато не е на снимачната площадка, той си губи времето в сервиза, докато гледа как момчетата му сглобяват мотор, достоен за ролята на Дрейвън. И страшно много я дразни с глупавата си усмивка. За капак на всичко, трябваше да си тръгне веднага, щом снимките приключат, не да се нанася в къщата до нейната.</span></p> <p><span>Но дали Шоу няма да съжали за действията си сега, когато на сцената се завръща бившият годеник на Пресли, а по петите му го следва заплахата от един стар враг.</span></p> <p><span>Книга трета от поредицата&nbsp;<strong>&bdquo;Тенекиени номади&ldquo;</strong>.</span></p> <h2 class="text-aligncenter"><span>Издателство Сиела</span></h2> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d6bd8a927e.jpeg" class="alignleft" width="200" height="294" />1.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/kralstvoto-na-prokalnatite"><span style="text-decoration: underline;">Кралството на прокълнатите</span></a></strong></h3> <p>&hearts; Автор: Кери Манискалко</p> <p><span> ● Издателство: Сиела&nbsp;</span></p> <p><span><strong>Две сестри. Една изгаряща демонична любов. И жестоко убийство, което трябва да бъде отмъстено.</strong></span></p> <p><span><strong>Емилия и Витория</strong>&nbsp;са стреги &ndash; вещици, които живеят сред хората и практикуват тайно своя занаят. Една нощ Витория изчезва. Обезобразеното ѝ тяло е открито от Емилия. Съкрушена от мъка, тя се заклева, че ще намери убиеца на сестра си. Дори ако се налага да използва черна магия, която е забранена от поколения.</span></p> <p><span>Така Емилия среща&nbsp;<strong>Гняв</strong>&nbsp;&ndash; демоничния и изгарящо красив принц на войната и яростта. И неопитните вещици знаят, че не можеш да се довериш на подобно създание, но за Емилия това вече няма значение. Защото е готова на всичко, за да отмъсти за своята сестра. И всяка помощ е добре дошла.</span></p> <p><span>Някой убива млади жени в Сицилия и подготвя ритуал, който ще разтърси селенията и ще унищожи света. Емилия ще направи всичко по силите си, за да го спре. Независимо от цената.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d6c8b6a244.jpeg" class="alignleft" width="202" height="296" />2.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/zad-neynite-ochi"><span style="text-decoration: underline;">Зад нейните очи</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Сара Пинбъра</span></p> <p><span> ● Издателство: Сиела&nbsp;</span></p> <p><span>Луиз&nbsp;е самотна майка, оплетена в отговорности и задължения. Но една случайна свалка в бар с вълнуващ мъж променя всичко &ndash; тя си спомня, че е още млада и привлекателна.</span></p> <p><span>До понеделник, когато отива на работа и се запознава с новия си шеф&nbsp;Дейвид. Да, мъжът от бара. Да, женен. За неотразимата Адел, която очарова всички. Да, направили са грешка... макар погледът на Дейвид да казва друго.</span></p> <p><span>След което двете жени се запознават... и неочаквано стават близки приятелки. Адел признава, че има нужда от довереник, че бракът ѝ всъщност далеч не е приказката, която изглежда. Дейвид контролира всяка нейна крачка, а тайните от миналото, като съскащи змии, изпълзяват на светло една по една.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d6cfee87a1.jpeg" class="alignleft" width="200" height="296" />3.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/skapa-eyva"><span style="text-decoration: underline;">Скъпа Ейва</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts;&nbsp;Автор: Илса Мадън-Милс</span></p> <p><span>●&nbsp;Издателство: Сиела&nbsp;</span></p> <p><span><strong>&bdquo;Скъпа Ейва&ldquo;</strong>&nbsp;е роман, който не се срамува да премине границите. Не се бои от табуто и не се изчервява от еротиката. Напротив &ndash; предизвиква ги и им се отдава. Пробужда първичните инстинкти и възбужда мръсните фантазии.</span></p> <p><span><strong>Една нощ всичко се променя&hellip;</strong></span></p> <p><span>След див ученически купон красивата тийнейджърка&nbsp;<strong>Ейва&nbsp;</strong>се озовава в гората &ndash; сама, объркана и поругана. Случката се превръща в травма не само за тялото, но и за психиката й. Превръща се обаче и в амбиция &ndash; да превъзмогне страданието, да преодолее срама и да подреди живота си.</span></p> <p><span>Месеци по-късно Ейва най-сетне е готова да се завърне в училище. Само че вече нищо няма да бъде същото. Въпреки че е жертва, тя не получава съчувствие. Не получава подкрепа. Посрещат я упреци и обвинения. Сякаш целият свят е срещу нея.</span></p> <p><span>Тогава в ръцете ѝ се озовава едно писмо. От таен обожател, който е част от популярния момчешки елит на гимназията. Скоро това ще доведе до страстна връзка, в която чувствата ще изригнат в океан от секс, ревност и съмнение.</span></p> <p><span>Похотта обаче няма да бъде единственото оръжие на Ейва. За нея похотта ще е само началото...</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d6d7a75612.jpeg" class="alignleft" width="200" height="287" />4.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/101-otbivki-prezarejdane"><span style="text-decoration: underline;">101 отбивки: Презареждане</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Иван Михалев</span></p> <p><span> ● Издателство: Сиела&nbsp;</span></p> <p><span><strong>Поемете по непознати пътеки, открийте тайни кътчета на България и направете поне 101 отбивки с новият пътеводител на Иван Михалев</strong></span></p> <p><span>Време е да презаредите батериите сред природата. Направете го с най-новия пътеводител от легендарната поредица &bdquo;101 отбивки&ldquo;, чиито предишни издания влязоха в класацията на бестселърите в България.</span></p> <p><span>Омръзна ли ви от локдауни и забрани по време на пандемията? Време е за презареждане с много нови дестинации</span></p> <p><span>Книгата, която държите в ръцете си, ще ви отведе до нови 101 интересни дестинации, които ще ви се прииска да споделите с приятелите си във Facebook и Instagram. Някои от тези дестинации са чисто нови &ndash; открити или създадени в последните година-две.</span></p> <h3><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15506/files/image/1-616d6dfc33d48.jpeg" width="201" height="295" class="alignleft" />5.&nbsp;<a href="https://zagadkata.eu/product/orisano-samodivski-sezoni"><span style="text-decoration: underline;">Орисано (Самодивски сезони)</span></a></strong></h3> <p><span> &hearts; Автор: Искра Урумова</span></p> <p><span> ● Издателство: Сиела&nbsp;</span></p> <p><span>Четвъртият самодивски сезон в света на&nbsp;&bdquo;Откраднато, обречено, опазено&ldquo;<a href="https://www.ozone.bg/product/otkradnato-obrecheno-opazeno/"><strong></strong></a>&nbsp;идва с още магически приключения от обичаната от хиляди читатели писателка&nbsp;<strong>Искра Урумова.</strong></span></p> <p><span>Запознайте се със сина на Марко и Неда, който тръгва по стъпките на своите родители на бунт в името на любовта.</span></p> <p><span><em>Съдба! Следвай я, не се бори с нея!</em></span></p> <p><span><em>Което е орисано, е неизбежно! И винаги идва време за разплата!</em></span></p> <p><span><em>Трябваше да научиш този урок още преди 20 години!</em></span></p> </div> </div> </div>

Десислава Димитрова Десислава Димитрова

2021-10-18T15:58:33+03:00
Добра класация!
Сравнение на продукти