Имаш нужда от помощ? На линия сме!

0877 88 99 947 романтични книги, които се четат на един дъх.

02.03.2022 14:22:07

7 романтични книги, които се четат на един дъх.

✅ 

Книгите са в текуща промоция 20%. Намалението е валидно до 06.03.2022 г.

📌 1. Изповедта на Борджиите

"Изповедта на Борджиите" ♥ Автор: Алиса Паломбо ● Издателство: СофтПРЕС

Рим, 1492 г. Родриго Борджия се възкачва на папския престол. Като папа Александър VI той е твърдо решен да превърне Борджиите в най-могъщата династия в Европа, използвайки всичко и всеки – включително собствените си деца. Макар да мечтае за военни подвизи, най-големият син на Родриго – Чезаре, е принуден да заеме място в Римокатолическата църква. Но болката и гневът никога не стихват в сърцето му.

Пристигнала от провинцията като слугиня във Ватикана, младата Магдалена Морети е привлечена от прекрасното лице и тъмното излъчване на Чезаре. Привличане, което заплашва да подкопае не само вярата й в Църквата, а и всяко убеждение, което има от дете. Неволно девойката се превръща в пазител на опасните тайни на Борджиите и пионка в машинациите на мъжа, когото обича. И когато ревността и интригите заплашват да разкъсат прочутото семейство отвътре, безкрайните амбиции на Чезаре му костват непосилно висока цена.

📌 2. Сърцето помни

Сърцето помни ❤ Автор: Ангелина Ангелова ❱❱ Издателство: Егмонт Анишър
Елеонора Тиг се завръща в Лондон след осем години, изпълнени с болка и самота. Тя вече не е онова наивно момиче, което прегръща любовта и безстрашно следва поривите на сърцето си. Годините, прекарани в отчаяние и безнадеждност, са я превърнали в силна и целеустремена жена, която няма да се спре пред никого и нищо, за да открие детето, отнето й малко след като му е дала живот.
Преди осем години Себастиан Мур губи сърцето си. То спира да бие в мига, в който разбира, че Нора вече я няма. Закоравял и изпълнен с презрение, той отдавна е забравил идеалите на младостта. И въпреки че е най-желаният ерген на Лондон, за Завоевателя на Индия любовта отдавна е мъртва. Но срещата с тайнствената графиня Жустис подлага на изпитание здравите стени, които сам е издигнал около себе си. Тя е красива, пряма и опияняваща като алена далия.

📌 3. Островът на изгубените дървета

"Островът на изгубените дървета" ♥ Автор: Елиф Шафак ● Издателство: Егмонт Анишър
Двама тийнейджъри от Кипър, единият от турски, а другият от гръцки произход, се срещат в таверна на островa, която считат за свой дом. Любовта между Дефне и Костас разцъфва под гирлянди от чесън и люти чушки, висящи от почернелите греди в механата. Смокиня, израснала в центъра ѝ през кухина на покрива, бди над техните тайни, но щастливи срещи. Дървото посреща войната, която изпепелява столицата, и вижда как младите влюбени изчезват. Десетилетия по-късно Костас се завръща там като ботаник, търсещ местни видове, но всъщност Дефне. Двамата, чиято любов е все още жива, взимат изрезка от смокинята преди да заминат заедно за Лондон.
Години по-късно смокинята в градината – единствената връзка на дъщеря им Ада с дома, който никога не е посещавала – бди над нея, докато Ада се опитва да намери себе си и отговорите на неразкрити тайни.

📌 4. Ударите на сърцето

"Ударите на сърцето" ♥ Автор: Даниел Стийл ● Издателство: Бард
Тя отклони поглед, не знаеше какво да каже. Нищо не можеше да му обещае. Собственият й живот все още беше премного объркан. Щом като Стивън не я искаше със собственото им дете, положително нямаше да я иска и никой друг, убедена бе в това.
Адриан е млада, красива и преуспяваща. И семейният ѝ живот изглежда безоблачен. Но внезапно всичко рухва... До деня, в който тя намира истинското щастие.

📌 5. Тайната на книжаря

"Тайната на книжаря" ♥ Автор: Мишел Гейбъл ♥ Издателство: СофтПРЕС
Лондон, 1942 г. Докато бомбардировките разтърсват британската столица, а немските шпиони са навсякъде, Нанси Митфорд се опитва да залепи парчетата от срутения си живот. На писателската й кариера е сложен край, в личния й живот господства самотата, а финансите й са пред пълен крах, докато петте й сестри продължават да привличат вниманието.
Отчаяно търсейки нещо, което да й осигури разтуха от мрачните мисли и постъпления в изтънелия портфейл, Нанси поема управлението на книжарница „Хейуд Хил“, докато собственикът й е на фронта. Книгите и литературните срещи, които организира за ексцентричните си приятели, се превръщат в уютно убежище. Докато един мистериозен френски офицер не настоява, че има история, която тя непременно трябва да разкаже.
Осемдесет години по-късно светът е по дирите на изчезнал ръкопис на Нанси Митфорд. Търсене, което ще осигури на една млада жена така желаното коледно чудо. И ще разкрие неподозирана връзка между минало и настояще.

📌 6. Целувката, която спря дъжда

Целувката, която спря дъжда => Автор: Холи Мартин => Издателство: Ера
Да плувам с делфини
Да видя Великата китайска стена
Да се кача до върха на най-високата сграда в света
И още много малки бележки с авантюристични мечти открива Ева сред вещите на ексцентричната си майка. На пръв поглед изглеждат твърде невероятни и твърде много, за да бъдат изпълнени. А и Ева обича спокойствието, сигурността и дори работи от дома си, често по пижама.
Решението ѝ да изпълни мечтите на майка си изненадва дори и самата нея, но Ева е убедена, че с добра организация и опитен спътник ще успее да посети поне част от дестинациите.
Още на летището плановете ѝ изглежда ще се провалят. Освен ако не се осмели да поеме на път с прекалено красивия и дразнещо самоуверен Тор. Но докато заедно откриват екзотични и вълнуващи дестинации, Ева е запленена от добротата и чувството му за хумор. Двамата пеят на върха на Айфеловата кула, скачат с парашут в Дубай, танцуват под дъжда в Индия, яздят камили в Египет... А Ева започва да сбъдва и собствените си мечти, за които дори не се е осмелявала да копнее. И всичко това, за да разбере, че истинската смелост се намира в сърцето.

📌 7. Последната градина в Англия

"Последната градина в Англия" ♥ Автор: Джулия Кели ● Издателство: Прозорец
Три жени от различни поколения и една градина преплитат съдбите си в тази изпълнена с човечност и топлота книга.
Днес: Ема Лавъл, която вдъхва нов живот на изоставени градини, получава шанса на живота си – да реставрира парка на имение, чийто дизайн е дело на легендарната Вениша Смит.
1907: Вениша Смит е независима млада ландшафтна архитектка, която създава красиви градини за новобогаташи. Когато я наемат за оформянето на парка в Хайбъри Хаус, тя е решена това да бъде нейният триумф, но хората, които среща там, променят живота ѝ завинаги.
1944 г. Господарката на Хайбъри Хаус, вдовицата Даяна, е решена да продължи живота си с достойнството отпреди Втората световна война и част от това усилие е да запази прекрасната градина в имението. Но Даяна е сполетяна от трагедия, която ще я направи по-мъдра и човечна.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Класации

Класации

7 романтични книги, които се четат на един дъх.

7 романтични книги, които се четат на един дъх.

 Книгите са в текуща промоция 20%. Намалението е валидно до 06.03.2022 г. 1. Изповедта на Борджиите"Изповедта на Борджиите" Автор: Алиса Паломбо ● И  Книгите са в текуща промоция 20%. Намалението е валидно до 06.03.2022 г. 1. Изповедта на Борджиите"Изповедта на Борджиите" Автор: Алиса Паломбо ● И 2022-03-02T14:33:13+02:00 7 романтични книги, които се четат на един дъх.

<div class="kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="✅" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png" />&nbsp;</span></span></span> <p><span style="font-size: 12pt;">Книгите са в текуща промоция 20%. Намалението е валидно до 06.03.2022 г.</span></p> </div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <h2 dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="📌" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/1f4cc.png" />&nbsp;</span><span style="font-size: 14pt;">1. Изповедта на Борджиите</span></span></h2> <p dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">"Изповедта на Борджиите" <span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="&hearts;" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/2665.png" /></span> Автор: Алиса Паломбо ● Издателство: СофтПРЕС</span></p> </div> <p><span style="font-size: 12pt;">Рим, 1492 г. Родриго Борджия се възкачва на папския престол. Като папа Александър VI той е твърдо решен да превърне Борджиите в най-могъщата династия в Европа, използвайки всичко и всеки &ndash; включително собствените си деца. Макар да мечтае за военни подвизи, най-големият син на Родриго &ndash; Чезаре, е принуден да заеме място в Римокатолическата църква. Но болката и гневът никога не стихват в сърцето му.</span></p> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Пристигнала от провинцията като слугиня във Ватикана, младата Магдалена Морети е привлечена от прекрасното лице и тъмното излъчване на Чезаре. Привличане, което заплашва да подкопае не само вярата й в Църквата, а и всяко убеждение, което има от дете. Неволно девойката се превръща в пазител на опасните тайни на Борджиите и пионка в машинациите на мъжа, когото обича. И когато ревността и интригите заплашват да разкъсат прочутото семейство отвътре, безкрайните амбиции на Чезаре му костват непосилно висока цена.</span></div> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="▶️" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png" /></span> <span style="text-decoration: underline;"><a class="oajrlxb2 g5ia77u1 qu0x051f esr5mh6w e9989ue4 r7d6kgcz rq0escxv nhd2j8a9 nc684nl6 p7hjln8o kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x jb3vyjys rz4wbd8a qt6c0cv9 a8nywdso i1ao9s8h esuyzwwr f1sip0of lzcic4wl gpro0wi8 py34i1dx" href="https://zagadkata.eu/product/izpovedta-na-bordjiite" rel="noopener" role="link" target="_blank" tabindex="0">https://zagadkata.eu/product/izpovedta-na-bordjiite</a></span></strong></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"></span></strong></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"></span></div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <h2 dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="📌" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/1f4cc.png" />&nbsp;</span><span style="font-size: 14pt;">2. Сърцето помни</span></span></h2> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Сърцето помни <span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="❤" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png" /></span> Автор: Ангелина Ангелова ❱❱ Издателство: Егмонт Анишър</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Елеонора Тиг се завръща в Лондон след осем години, изпълнени с болка и самота. Тя вече не е онова наивно момиче, което прегръща любовта и безстрашно следва поривите на сърцето си. Годините, прекарани в отчаяние и безнадеждност, са я превърнали в силна и целеустремена жена, която няма да се спре пред никого и нищо, за да открие детето, отнето й малко след като му е дала живот.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Преди осем години Себастиан Мур губи сърцето си. То спира да бие в мига, в който разбира, че Нора вече я няма. Закоравял и изпълнен с презрение, той отдавна е забравил идеалите на младостта. И въпреки че е най-желаният ерген на Лондон, за Завоевателя на Индия любовта отдавна е мъртва. Но срещата с тайнствената графиня Жустис подлага на изпитание здравите стени, които сам е издигнал около себе си. Тя е красива, пряма и опияняваща като алена далия.</span></div> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="▶️" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png" /></span> <span style="text-decoration: underline;"><a class="oajrlxb2 g5ia77u1 qu0x051f esr5mh6w e9989ue4 r7d6kgcz rq0escxv nhd2j8a9 nc684nl6 p7hjln8o kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x jb3vyjys rz4wbd8a qt6c0cv9 a8nywdso i1ao9s8h esuyzwwr f1sip0of lzcic4wl gpro0wi8 py34i1dx" href="https://zagadkata.eu/product/sarceto-pomni" rel="noopener" role="link" target="_blank" tabindex="0">https://zagadkata.eu/product/sarceto-pomni</a></span></strong></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"></span></strong></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"></span></div> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <h2 dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="📌" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/1f4cc.png" />&nbsp;</span><span style="font-size: 14pt;">3. Островът на изгубените дървета</span></span></h2> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">"Островът на изгубените дървета" <span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="&hearts;" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/2665.png" /></span> Автор: Елиф Шафак ● Издателство: Егмонт Анишър</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Двама тийнейджъри от Кипър, единият от турски, а другият от гръцки произход, се срещат в таверна на островa, която считат за свой дом. Любовта между Дефне и Костас разцъфва под гирлянди от чесън и люти чушки, висящи от почернелите греди в механата. Смокиня, израснала в центъра ѝ през кухина на покрива, бди над техните тайни, но щастливи срещи. Дървото посреща войната, която изпепелява столицата, и вижда как младите влюбени изчезват. Десетилетия по-късно Костас се завръща там като ботаник, търсещ местни видове, но всъщност Дефне. Двамата, чиято любов е все още жива, взимат изрезка от смокинята преди да заминат заедно за Лондон.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Години по-късно смокинята в градината &ndash; единствената връзка на дъщеря им Ада с дома, който никога не е посещавала &ndash; бди над нея, докато Ада се опитва да намери себе си и отговорите на неразкрити тайни.</span></div> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="▶️" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png" /></span> <span style="text-decoration: underline;"><a class="oajrlxb2 g5ia77u1 qu0x051f esr5mh6w e9989ue4 r7d6kgcz rq0escxv nhd2j8a9 nc684nl6 p7hjln8o kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x jb3vyjys rz4wbd8a qt6c0cv9 a8nywdso i1ao9s8h esuyzwwr f1sip0of lzcic4wl gpro0wi8 py34i1dx" href="https://zagadkata.eu/product/ostrovat-na-izgubenite-darveta" rel="noopener" role="link" target="_blank" tabindex="0">https://zagadkata.eu/product/ostrovat-na-izgubenite-darveta</a></span></strong></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span style="text-decoration: underline;"></span></strong></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"></span></div> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <h2 dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="📌" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/1f4cc.png" />&nbsp;</span><span style="font-size: 14pt;">4. Ударите на сърцето</span></span></h2> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">"Ударите на сърцето" <span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="&hearts;" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/2665.png" /></span> Автор: Даниел Стийл ● Издателство: Бард</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Тя отклони поглед, не знаеше какво да каже. Нищо не можеше да му обещае. Собственият й живот все още беше премного объркан. Щом като Стивън не я искаше със собственото им дете, положително нямаше да я иска и никой друг, убедена бе в това.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Адриан е млада, красива и преуспяваща. И семейният ѝ живот изглежда безоблачен. Но внезапно всичко рухва... До деня, в който тя намира истинското щастие.</span></div> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><strong><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="▶️" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png" /></span> </strong><a class="oajrlxb2 g5ia77u1 qu0x051f esr5mh6w e9989ue4 r7d6kgcz rq0escxv nhd2j8a9 nc684nl6 p7hjln8o kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x jb3vyjys rz4wbd8a qt6c0cv9 a8nywdso i1ao9s8h esuyzwwr f1sip0of lzcic4wl gpro0wi8 py34i1dx" href="https://zagadkata.eu/product/udarite-na-sarceto" rel="noopener" role="link" target="_blank" tabindex="0"><span style="text-decoration: underline;"><strong>https://zagadkata.eu/product/udarite-na-sarceto</strong></span></a></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span style="text-decoration: underline;"><strong></strong></span></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"></span></div> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <h2 dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="📌" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/1f4cc.png" />&nbsp;</span><span style="font-size: 14pt;">5. Тайната на книжаря</span></span></h2> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">"Тайната на книжаря" <span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="&hearts;" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/2665.png" /></span> Автор: Мишел Гейбъл <span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="&hearts;" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/2665.png" /></span> Издателство: СофтПРЕС</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Лондон, 1942 г. Докато бомбардировките разтърсват британската столица, а немските шпиони са навсякъде, Нанси Митфорд се опитва да залепи парчетата от срутения си живот. На писателската й кариера е сложен край, в личния й живот господства самотата, а финансите й са пред пълен крах, докато петте й сестри продължават да привличат вниманието.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Отчаяно търсейки нещо, което да й осигури разтуха от мрачните мисли и постъпления в изтънелия портфейл, Нанси поема управлението на книжарница &bdquo;Хейуд Хил&ldquo;, докато собственикът й е на фронта. Книгите и литературните срещи, които организира за ексцентричните си приятели, се превръщат в уютно убежище. Докато един мистериозен френски офицер не настоява, че има история, която тя непременно трябва да разкаже.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Осемдесет години по-късно светът е по дирите на изчезнал ръкопис на Нанси Митфорд. Търсене, което ще осигури на една млада жена така желаното коледно чудо. И ще разкрие неподозирана връзка между минало и настояще.</span></div> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="▶️" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png" />&nbsp;</span><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/taynata-na-knijarya" target="_blank" rel="noopener">https://zagadkata.eu/product/taynata-na-knijarya</a></strong></span></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span style="text-decoration: underline;"><strong></strong></span></span></div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <h2 dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="📌" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/1f4cc.png" />&nbsp;</span><span style="font-size: 14pt;">6. Целувката, която спря дъжда</span></span></h2> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Целувката, която спря дъжда =&gt; Автор: Холи Мартин =&gt; Издателство: Ера</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Да плувам с делфини</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Да видя Великата китайска стена</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Да се кача до върха на най-високата сграда в света</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">И още много малки бележки с авантюристични мечти открива Ева сред вещите на ексцентричната си майка. На пръв поглед изглеждат твърде невероятни и твърде много, за да бъдат изпълнени. А и Ева обича спокойствието, сигурността и дори работи от дома си, често по пижама.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Решението ѝ да изпълни мечтите на майка си изненадва дори и самата нея, но Ева е убедена, че с добра организация и опитен спътник ще успее да посети поне част от дестинациите.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Още на летището плановете ѝ изглежда ще се провалят. Освен ако не се осмели да поеме на път с прекалено красивия и дразнещо самоуверен Тор. Но докато заедно откриват екзотични и вълнуващи дестинации, Ева е запленена от добротата и чувството му за хумор. Двамата пеят на върха на Айфеловата кула, скачат с парашут в Дубай, танцуват под дъжда в Индия, яздят камили в Египет... А Ева започва да сбъдва и собствените си мечти, за които дори не се е осмелявала да копнее. И всичко това, за да разбере, че истинската смелост се намира в сърцето.</span></div> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="▶️" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png" /><span style="text-decoration: underline;"><strong>&nbsp;</strong></span></span><a href="https://zagadkata.eu/product/celuvkata-koyato-sprya-dajda" target="_blank" rel="noopener"><span style="text-decoration: underline;"><strong>https://zagadkata.eu/product/celuvkata-koyato-sprya-dajda</strong></span></a></span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span style="text-decoration: underline;"><strong></strong></span></span></div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <h2 dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="📌" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/1f4cc.png" />&nbsp;</span><span style="font-size: 14pt;">7. Последната градина в Англия</span></span></h2> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">"Последната градина в Англия" <span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="&hearts;" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tac/1/16/2665.png" /></span> Автор: Джулия Кели ● Издателство: Прозорец</span></div> </div> <div class="cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql o9v6fnle ii04i59q"> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Три жени от различни поколения и една градина преплитат съдбите си в тази изпълнена с човечност и топлота книга.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">Днес: Ема Лавъл, която вдъхва нов живот на изоставени градини, получава шанса на живота си &ndash; да реставрира парка на имение, чийто дизайн е дело на легендарната Вениша Смит.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">1907: Вениша Смит е независима млада ландшафтна архитектка, която създава красиви градини за новобогаташи. Когато я наемат за оформянето на парка в Хайбъри Хаус, тя е решена това да бъде нейният триумф, но хората, които среща там, променят живота ѝ завинаги.</span></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;">1944 г. Господарката на Хайбъри Хаус, вдовицата Даяна, е решена да продължи живота си с достойнството отпреди Втората световна война и част от това усилие е да запази прекрасната градина в имението. Но Даяна е сполетяна от трагедия, която ще я направи по-мъдра и човечна.</span></div> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"><span style="font-size: 12pt;"><span class="pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu"><img height="16" width="16" alt="▶️" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t40/1/16/25b6.png" />&nbsp;</span><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/poslednata-gradina-v-angliya" target="_blank" rel="noopener">https://zagadkata.eu/product/poslednata-gradina-v-angliya</a></strong></span></span></div> </div>

Сравнение на продукти