Имаш нужда от помощ? На линия сме!

0877 88 99 9410 книги, които са твърде горещи, за да се четат публично

17.02.2020 12:01:47

10 книги, които са твърде горещи, за да се четат публично

Представи си, пътуваш в метрото, отваряш една от тези еротични книги. На пръв поглед е нормално четиво, което наистина увлича, защото е реална житейска история. Зад гърба ти стои стовек, който се опитва да чете от твоята книга. Обръщаш страница след страница, четете заедно, даже от време на време неканеният читател изсумтява, защото бързаш и той или тя тя не може да прочете цялата страница. В един момент стигаш до забранена сцена и поглеждаш нагоре към съратника си. Очите му са се разширили и всеки момент ще изкочат от орбитите си. Сигурна съм, че и самият си чел от чужда книга.

Сексът и еротиката в книгите отдавне вече не са табу, но малко или много ни карат да се изчервим. Въпреки, че изпитваме срам, доста от нас търсят в Гугъл точно тези мръснишки книги или перфезни книги и това е напълно нормално. И не само ги търсят, но и с удоволствие биха ги купили от някоя онлайн книжарница с промо цени. Истината е, че тези четива е желателно да се четат, когато сме сами, за да не изпаднем в ситуациите описани в началото на статията.

Но, няма да те държа повече в неведение.

Виж 10-те най-горещи книги за 2019 година:

 1. Петдесет нюанса сиво,  Е Л Джеймс

Когато студентката по литература Анастeйжа Стийл отива да вземе интервю от успелия предприемач Крисчън Грей, тя е силно привлечена – този мъж, този поглед! - но и смутена от властното му присъствие. Неопитната Ана е стъписана, когато осъзнава, че желае точно този мъж. А предупреждението му да стои далеч от него я кара да го желае още по-силно.
Когато обаче разбира за ексцентричните му еротични предпочитания, тя се колебае – независимо от успеха и чара си, Грей е мъж, измъчван от собствени демони и всепоглъщаща нужда от контрол. Безсилни да устоят на привличането, двамата се впускат в страстна и дръзка афера. Ана ще навлезе в неизследваната територия на собствените си желания, но ще може ли да се подчини на фантазиите на Грей? И ако го направи, ще продължи ли да обича онова, което ще открие?

 2. Любов и други думи, Кристина Лорен

Мейси Соренсен би трябвало да е на върха на щастието. Тя най-накрая специализира педиатрия и планира сватбата си с красив, финансовостабилен мъж, но все пак нещо ѝ липсва. Случайната ѝ среща със стар приятел – нейната първа и единствена любов – разтърсва внимателно изградения ѝ живот. Едно време Елиът е бил всичко за Мейси. Двамата са споделили безкрайни щури уикенди и мързеливи лета, поглъщайки безброй книги, споделяйки своите любими думи и ежедневните си проблеми. Елиът е момчето, което събира парченцата от сърцето на Мейси след смъртта на майка ѝ... но е и мъжът, който отново го разбива. След единайсет мълчаливи години дълго потулваните чувства на Мейси и Елиът излизат на повърхността, защото... историята на сърцето не може да бъде заличена.

3. Еуфория, Силвия Дей

Става ли въпрос за игри, Джаксън Рътлидж е ненадминат стратег. Срещаше се с едни от най-влиятелните политически фигури в столицата и в същото време някак намираше как да спъва развитието на кариерата ми. Но той не знаеше, че когато правилата не ми допадат, аз ги загърбвам и създавам свои. Нямаше да му позволя да се измъкне лесно. В никакъв случай. Обичах Джакс толкова, че ми беше невъзможно да си тръгна просто така, дори да е за мое добро. Той самият ме обичаше до такава степен, че не допускаше друг вариант, освен да си тръгне.

4. Обяснения в омраза, Ви Кийланд, Пенелъпи Уорд

Всичко започва с една мистериозна синя бележка. Нещо синьо.

Когато Шарлът Дарлинг отива да продаде собствената си необличана булчинска рокля в магазин за дрехи втора употреба, тя попада на друга, чужда рокля. Нещо старо.

Пришито към подплатата ѝ, се крие най-прекрасното любовно послание: „Благодаря ти, че сбъдна всичките ми мечти“. Шарлът решава да задържи бележката, за да разбере как завършва тази история. Нещо, взето назаем.

Ако не се беше осмелила, Шарлът никога нямаше да научи, че авторът на романтичното послание се е превърнал в един изоставен от любимата си, арогантен, циничен и властен мъж. Но съдбата няма да позволи пътищата им да се разминат, защото има специален план за тях. Предстои им... нещо ново.

5. Момиче от календара: Октомври, ноември, декември, Одри Карлан

 Мисията на Миа беше проста – тя трябваше да работи като елитна компаньонка в компанията на леля си, за да изплати дълга на баща си. Момичето от календара, Миа Сондърс, преодоля много препятствия, за да стигне дотук. Всичките й мечти се реализират последователно... с изключение на една, но тя няма да се предаде. През октомври Миа заминава за Калифорния и започва своя рубрика със съвети за водене на „красив живот“ в популярно телевизионно предаване.
Последният месец на годината изпраща Миа в зимното вълшебство на Колорадо, за да запише филм за местни художници при малко по-особени обстоятелства. Финалът на едногодишното пътешествие на Миа настъпи. Проследете как ще завърши нейната приказка!

6. Изваяни в страст, Анри Ардел

Свенлива, мечтателна девойка среща мъжа на мечтите си – талантлив скулптор, обвит в романтичния ореол на трагичната любов. Тя е решена да свърже живота си с него завинаги, но той не е готов да забрави предишната си изгора – страстна руска поетеса. Класическият любовен триъгълник се заплита от серия разкъсващи съмнения и подозрения, за да се стигне до най-неочакваната развръзка. Коя ще се окаже истинската муза за даровития творец? „Изваяни в страст“ е роман за изстраданата обич, която разцъфва след изпитания и превратности, и за чувствени плътски наслади, на които са способни само хората на изкуството.

 7. Свързани, Ема Чейс

През по-голямата част от живота си никога не съм си представял, че ще се оженя. Но Кейт направи невъзможното – промени ме. Мисля, че всички можем да се съгласим, че бях наистина страхотен преди, но сега съм още по-добър.

Пътят към този ден не беше лек. Имаше грешки и неразбирателства, достойни за гръцка трагедия. Но Кейт и аз се справихме с всичко благодарение на нестихващата си страст, безгранично възхищение и вечна любов един към друг.

Но миналия уикенд в Лас Вегас се случиха няколко неочаквани инцидента, които можеха да се превърнат в проблем. Знам какво си мислите – какво, по дяволите, съм направил този път?

Ема Чейс е страстен читател и отдаден разказвач на романтични истории. С публикуването на поредица „Заплетени” тя осъществява отдавнашна своя мечта да се занимава професионално с писане. Омъжена с две деца, Ема живее в Ню Джърси.

8. Сделка с дявола, Мегън Марч

Лъскавият костюм не може да прикрие истинската същност на Джерико Фордж. Един поглед ми бе достатъчен да разбера, че слуховете за него са верни. В онази вечер ме набеляза за следващата си жертва. Знаех, че не бива да залагам повече, отколкото мога да си позволя да загубя. Знаех, че не бива да залагам душата си. Но отчаянието надделя над разума.

9. Единайсет минути, Паулу Коелю

Случайно запознанство става причина тя да замине за Женева, където се надява да спечели слава и пари като танцьорка, но накрая става проститутка. Разбирането на Мария за любовта е поставено на изпитание - трябва да избира дали да продължи по пътя на оголените плътски удоволствия, или да рискува да бъде наранена в търсене на секса на влюбените.

10. Хакерът Кн.3: На предела, Мередит Уайлд

Изпепеляваща страст, неудържима любов, мрачни тайни от миналото и болезнена ревност изпълват страниците на третия роман от поредицата „Хакерът“ на Мередит Уайлд. В „На предела“ бизнес дамата Ерика Хатауей и софтуерният магнат Блейк Ландън вече са преодолели много трудности и като че ли нищо не им пречи да бъдат щастливи. Ерика обича Блейк и му се доверява и двамата са решени заедно да превземат света на високите технологии със своя общ бизнес. Но Блейк иска много повече от това.

„На предела“ е напрегнат и вълнуващ разказ за любовта, секса, свободата, компромисите и отдаването на другия.

Вижте още:

От категория "Любовни романи"

От категория "Секс и еротика"

Още класации:

Най-четените книги от жанр фантастика за 2020 г.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Класации

Класации

10 книги, които са твърде горещи, за да се четат публично

10 книги, които са твърде горещи, за да се четат публично

Представи си, пътуваш в метрото, отваряш една от тези еротични книги. На пръв поглед е нормално четиво, което наистина увлича, защоото е реална житейска ис Представи си, пътуваш в метрото, отваряш една от тези еротични книги. На пръв поглед е нормално четиво, което наистина увлича, защоото е реална житейска ис 2021-04-01T14:11:25+03:00 10 книги, които са твърде горещи, за да се четат публично

<p>Представи си, пътуваш в метрото, отваряш една от тези еротични книги. На пръв поглед е нормално четиво, което наистина увлича, защото е реална житейска история. Зад гърба ти стои стовек, който се опитва да чете от твоята книга. Обръщаш страница след страница, четете заедно, даже от време на време неканеният читател изсумтява, защото бързаш и той или тя тя не може да прочете цялата страница. В един момент стигаш до забранена сцена и поглеждаш нагоре към съратника си. Очите му са се разширили и всеки момент ще изкочат от орбитите си. Сигурна съм, че и самият си чел от чужда книга.</p> <p>Сексът и еротиката в книгите отдавне вече не са табу, но малко или много ни карат да се изчервим. Въпреки, че изпитваме срам, доста от нас търсят в Гугъл точно тези мръснишки книги или перфезни книги и това е напълно нормално. И не само ги търсят, но и с удоволствие биха ги купили от някоя <span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/" target="_blank" rel="noopener" title="онлайн книжарница с промо цени">онлайн книжарница</a></strong></span> с промо цени. Истината е, че тези четива е желателно да се четат, когато сме сами, за да не изпаднем в ситуациите описани в началото на статията.</p> <p>Но, няма да те държа повече в неведение.</p> <p>Виж 10-те най-горещи книги за 2019 година:</p> <h3 class="text-alignleft">&nbsp;1.&nbsp;Петдесет нюанса сиво,&nbsp;&nbsp;Е Л Джеймс</h3> <p>Когато студентката по литература Анастeйжа Стийл отива да вземе интервю от успелия предприемач Крисчън Грей, тя е силно привлечена &ndash; този мъж, този поглед! - но и смутена от властното му присъствие. Неопитната Ана е стъписана, когато осъзнава, че желае точно този мъж. А предупреждението му да стои далеч от него я кара да го желае още по-силно.<br />Когато обаче разбира за ексцентричните му еротични предпочитания, тя се колебае &ndash; независимо от успеха и чара си, Грей е мъж, измъчван от собствени демони и всепоглъщаща нужда от контрол. Безсилни да устоят на привличането, двамата се впускат в страстна и дръзка афера. Ана ще навлезе в неизследваната територия на собствените си желания, но ще може ли да се подчини на фантазиите на Грей? И ако го направи, ще продължи ли да обича онова, което ще открие?</p> <h3 class="text-alignright"></h3> <h3>&nbsp;2.&nbsp;Любов и други думи,&nbsp;Кристина Лорен</h3> <p>Мейси Соренсен би трябвало да е на върха на щастието. Тя най-накрая специализира педиатрия и планира сватбата си с красив, финансовостабилен мъж, но все пак нещо ѝ липсва. Случайната ѝ среща със стар приятел &ndash; нейната първа и единствена любов &ndash; разтърсва внимателно изградения ѝ живот. Едно време Елиът е бил всичко за Мейси. Двамата са споделили безкрайни щури уикенди и мързеливи лета, поглъщайки безброй книги, споделяйки своите любими думи и ежедневните си проблеми. Елиът е момчето, което събира парченцата от сърцето на Мейси след смъртта на майка ѝ... но е и мъжът, който отново го разбива. След единайсет мълчаливи години дълго потулваните чувства на Мейси и Елиът излизат на повърхността, защото... историята на сърцето не може да бъде заличена.</p> <h3 class="text-alignright"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/lyubov-i-drugi-dumi" target="_blank" rel="noopener"></a></strong></span></h3> <h3><strong>3.&nbsp;Еуфория, Силвия Дей</strong></h3> <p>Става ли въпрос за игри, Джаксън Рътлидж е ненадминат стратег. Срещаше се с едни от най-влиятелните политически фигури в столицата и в същото време някак намираше как да спъва развитието на кариерата ми. Но той не знаеше, че когато правилата не ми допадат, аз ги загърбвам и създавам свои. Нямаше да му позволя да се измъкне лесно. В никакъв случай. Обичах Джакс толкова, че ми беше невъзможно да си тръгна просто така, дори да е за мое добро. Той самият ме обичаше до такава степен, че не допускаше друг вариант, освен да си тръгне.</p> <h3 class="text-alignright"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/euforiya" target="_blank" rel="noopener"></a></strong></span></h3> <h3><strong>4.&nbsp;Обяснения в омраза,&nbsp;Ви Кийланд, Пенелъпи Уорд</strong></h3> <p>Всичко започва с една мистериозна синя бележка. Нещо синьо.</p> <p>Когато Шарлът Дарлинг отива да продаде собствената си необличана булчинска рокля в магазин за дрехи втора употреба, тя попада на друга, чужда рокля. Нещо старо.</p> <div class="ja-tab-content"> <div id="ja-tab-description"> <div class="box-collateral box-description"> <div class="std"> <p>Пришито към подплатата ѝ, се крие най-прекрасното любовно послание: &bdquo;Благодаря ти, че сбъдна всичките ми мечти&ldquo;. Шарлът решава да задържи бележката, за да разбере как завършва тази история. Нещо, взето назаем.<br /><br />Ако не се беше осмелила, Шарлът никога нямаше да научи, че авторът на романтичното послание се е превърнал в един изоставен от любимата си, арогантен, циничен и властен мъж. Но съдбата няма да позволи пътищата им да се разминат, защото има специален план за тях. Предстои им... нещо ново.</p> <h3 class="text-alignright"><a href="https://zagadkata.eu/product/obyasneniya-v-omraza" target="_blank" rel="noopener"><span style="text-decoration: underline;"><strong></strong></span></a></h3> <h3>5.&nbsp;Момиче от календара: Октомври, ноември, декември,&nbsp;Одри Карлан</h3> </div> </div> </div> </div> <p>&nbsp;Мисията на Миа беше проста &ndash; тя трябваше да работи като елитна компаньонка в компанията на леля си, за да изплати дълга на баща си. Момичето от календара, Миа Сондърс, преодоля много препятствия, за да стигне дотук. Всичките й мечти се реализират последователно... с изключение на една, но тя няма да се предаде. През октомври Миа заминава за Калифорния и започва своя рубрика със съвети за водене на &bdquo;красив живот&ldquo; в популярно телевизионно предаване. <br />Последният месец на годината изпраща Миа в зимното вълшебство на Колорадо, за да запише филм за местни художници при малко по-особени обстоятелства. Финалът на едногодишното пътешествие на Миа настъпи. Проследете как ще завърши нейната приказка!</p> <h3 class="text-alignright"></h3> <h3><strong>6.&nbsp;Изваяни в страст,&nbsp;Анри Ардел</strong></h3> <p>Свенлива, мечтателна девойка среща мъжа на мечтите си &ndash; талантлив скулптор, обвит в романтичния ореол на трагичната любов. Тя е решена да свърже живота си с него завинаги, но той не е готов да забрави предишната си изгора &ndash; страстна руска поетеса. Класическият любовен триъгълник се заплита от серия разкъсващи съмнения и подозрения, за да се стигне до най-неочакваната развръзка. Коя ще се окаже истинската муза за даровития творец? &bdquo;Изваяни в страст&ldquo; е роман за изстраданата обич, която разцъфва след изпитания и превратности, и за чувствени плътски наслади, на които са способни само хората на изкуството.</p> <h3 class="text-alignright"><a href="https://zagadkata.eu/product/izvayani-v-strast" target="_blank" rel="noopener"><span style="text-decoration: underline;"><strong></strong></span></a></h3> <h3><strong>&nbsp;7.&nbsp;Свързани,&nbsp;Ема Чейс</strong></h3> <p>През по-голямата част от живота си никога не съм си представял, че ще се оженя. Но Кейт направи невъзможното &ndash; промени ме. Мисля, че всички можем да се съгласим, че бях наистина страхотен преди, но сега съм още по-добър.</p> <p>Пътят към този ден не беше лек. Имаше грешки и неразбирателства, достойни за гръцка трагедия. Но Кейт и аз се справихме с всичко благодарение на нестихващата си страст, безгранично възхищение и вечна любов един към друг.</p> <p>Но миналия уикенд в Лас Вегас се случиха няколко неочаквани инцидента, които можеха да се превърнат в проблем. Знам какво си мислите &ndash; какво, по дяволите, съм направил този път?</p> <p>Ема Чейс е страстен читател и отдаден разказвач на романтични истории. С публикуването на поредица &bdquo;Заплетени&rdquo; тя осъществява отдавнашна своя мечта да се занимава професионално с писане. Омъжена с две деца, Ема живее в Ню Джърси.</p> <h3 class="text-alignright"><a href="https://zagadkata.eu/product/svarzani" target="_blank" rel="noopener"><span style="text-decoration: underline;"><strong></strong></span></a></h3> <h3><strong>8.&nbsp;Сделка с дявола,&nbsp;Мегън Марч</strong></h3> <p>Лъскавият костюм не може да прикрие истинската същност на Джерико Фордж. Един поглед ми бе достатъчен да разбера, че слуховете за него са верни. В онази вечер ме набеляза за следващата си жертва. Знаех, че не бива да залагам повече, отколкото мога да си позволя да загубя. Знаех, че не бива да залагам душата си. Но отчаянието надделя над разума.</p> <h3 class="text-alignright"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/sdelka-s-dyavola-kn1-fordj" target="_blank" rel="noopener"></a></strong></span></h3> <h3>9.&nbsp;Единайсет минути,&nbsp;Паулу Коелю</h3> <p>Случайно запознанство става причина тя да замине за Женева, където се надява да спечели слава и пари като танцьорка, но накрая става проститутка. Разбирането на Мария за любовта е поставено на изпитание - трябва да избира дали да продължи по пътя на оголените плътски удоволствия, или да рискува да бъде наранена в търсене на секса на влюбените.</p> <h3 class="text-alignright"><span style="text-decoration: underline;"><strong><a href="https://zagadkata.eu/product/edinayset-minuti" target="_blank" rel="noopener"></a></strong></span></h3> <h3>10.&nbsp;Хакерът Кн.3: На предела,&nbsp;Мередит Уайлд</h3> <p>Изпепеляваща страст, неудържима любов, мрачни тайни от миналото и болезнена ревност изпълват страниците на третия роман от поредицата &bdquo;Хакерът&ldquo; на Мередит Уайлд. В &bdquo;На предела&ldquo; бизнес дамата Ерика Хатауей и софтуерният магнат Блейк Ландън вече са преодолели много трудности и като че ли нищо не им пречи да бъдат щастливи. Ерика обича Блейк и му се доверява и двамата са решени заедно да превземат света на високите технологии със своя общ бизнес. Но Блейк иска много повече от това.</p> <p>&bdquo;На предела&ldquo; е напрегнат и вълнуващ разказ за любовта, секса, свободата, компромисите и отдаването на другия.</p> <h3 class="text-alignright"></h3> <h3><strong>Вижте още:</strong></h3> <h3><strong>От категория "<span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zagadkata.eu/category/lyubovni-romani" target="_blank" rel="noopener">Любовни романи</a></span>"</strong></h3> <h3><strong>От категория "<span style="text-decoration: underline;"><a href="https://zagadkata.eu/category/seks-i-erotika" target="_blank" rel="noopener">Секс и еротика</a></span>"</strong></h3> <p><strong></strong></p> <p><strong>Още класации:</strong></p> <p><span><strong><a href="https://zagadkata.eu/article/15-nay-cheteni-fantastichni-knigi-prez-2020-g" target="_blank" rel="noopener">Най-четените книги от жанр фантастика за 2020 г.</a></strong></span></p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти